HĂ„ll klaffen, Maria đŸ€

NĂ€r man tĂ€nker pĂ„ den snömĂ€ngd vi hade ifjol, och sedan ser pĂ„ en bild, tagen för 1 Ă„r sedan…


SÄ kÀnns det onekligen halvdrygt, dÄ man kikar ut genom fönstret idag.


Fast sÄ mycket Àr det vÀl egentligen inte heller. NÄn grad varmare Àn det varit, under nÄgra dagar, sÄ ska det nog vara vÀck.

ApropÄ vÀck, sÄ Àr Winstone, halv vÀck. Han som inte uppfattar vart i rummet, ljudet kommer ifrÄn. Och han som hatar dörrklockor, bland mycket annat. HÀr filmade jag honom igÄr, samtidigt som jag slog igÄng en filmsnutt jag filmat pÄ honom tidigare.

PĂ„ filmsnutten leker han och Nicco, och jag stĂ„r ute i hallen och trycker pĂ„ dörrklockan…say no more. Men det Ă€r ljudet frĂ„n datorn, han reagerade pĂ„ igĂ„r, haha. JĂ€ttekul dĂ„ man ser pĂ„ film och det Ă€r nĂ„n som ringer pĂ„ nĂ„gons dörr eller som bara knackar…jösses. Som vanligt med TikTok klipp, klicka pĂ„ bilden för att kunna se den âŹ‡ïž

Bakade nÄt gott att kunna bjuda kaffegÀster pÄ, gött att finna i frysen. HÀr testade jag min kladdkaka fast i muffinsformar istÀllet. Gick alldeles utmÀrkt.


Tur hade jag ocksÄ. Vi fick ju kaffebesök igÄr eftermiddag. Mats Tigern Boström med fru Hafdis, kom förbi. SÄ det passade ju ypperligt att testa om dom dÀr gick att Àta. Det Àr sÀllan vi ses, men jag lovar, vi har aldrig trÀffats utan att sitta och skratta Ät nÄt. Hur illa saker Àn kan vara sÄ kan man se det roliga eller knÀppa i allt.

Ser pĂ„ nyheterna att nu Ă€r det slut med att ta med eget godis till Filmstadens biografer. Mja, sa jag till Åke. Det kanske inte Ă€r sĂ„ konstigt. Kan man inte likna det med att ta med en bullpĂ„se pĂ„ Ullas kondis, och bara köpa kaffe.

Jag vet inte…samtidigt som jag kan förstĂ„ att det för barnfamiljer, kan bli en dyr historia. Biljetterna Ă€r inte gratis, inte heller det man kan köpa dĂ€r. Fast, det Ă€r vĂ€l det ocksĂ„ en del i hela upplevelsen… lite som att blanda ihop sin egna godispĂ„se.

NĂ„, jag kanske inte ens ska ha en Ă„sikt, jag gĂ„r nĂ€mligen inte pĂ„ bio, eller rĂ€ttare sagt, det hĂ€nder vĂ€ldigt sĂ€llan. En gĂ„ng per 10 Ă„r, kanske. SĂ„… hĂ„ll klaffen, Maria!!


Har varit ute med W, kan bli en fin dag, idag. HÀr, pÄ den första bilden, tror jag att det Àr Stampe som satt avtryck.


Och den hÀr bilden skickade Tina till mig pÄ messenger. Fotad igÄr och lagt ut pÄ en vÀdersida, för Lagunas de La Mata och Torrevieja. Det Àr lite kontraster mellan vÄra lÀnder. Klicka pÄ bild för att komma dit, dÀr stÄr det Àven vem som fotat.


Hoppas pÄ en fin mÄndag, för er alla!

Maria Lundmark HĂ€llsten