Mindre byråkrati

Det är glädjande att regeringen nu börjar ta beslut för att minska den statliga byråkratin. 10 myndigheter har fått i uppdrag att samordna sig till 5. En bra början. En rad myndigheter och statliga verk kan samordnas eller läggas ned. Ofta har nya myndigheter startats för att ge fina högavlönade jobb till likasinnade och partikamrater.

Sverige behöver mera frihet och mindre regler och byråkrati!

En kommentar

  1. petter

    Tror också att regeringar startat myndigheter när det är frågan om känsliga utredningar de inte själva vill ta i .Detta för att visa väljarna att de gör nåt åt ett problem för att sedan skylla på myndigheten . Och när sen det gått ett tag och problemet inte blivit bättre så kan de ta och utreda saken en gång till .Och med andra ord visa sig handlingskraftig trots att de inte gör nåt annat än sopar problemen under mattan

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.