Fler än vi som…?

Är det inte fler än vi som sett alla blixtar på kvällarna? Inget buller eller muller, bara ljusa blixtar, trodde att jag skulle få läsa om det, och att det är nåt speciellt då det inte annars åskar, men näpp, tur att det är fler än bara jag som ser dom, Åke och Nicco har också sett…annars blev jag väl dumförklarad 😀

Det blev en lång utfärd igår, tidsmässigt, (det var ju saker att göra där) och inte så mycket avståndet mellan Umeå och Lycksele. Jag måste dit igen, till lasarettet, dom vill göra en gastroskopi, innan något annat bestäms, så då måste dom väl få göra det.

Vilken grej sen, att Tina fick en tid på samma lasarett, samma dag, fast en timme senare än jag, därför följde hon med, hon bjöd på lunch inne på Golden Bar, och efter uträttat ärende, gick vi en sväng på Dollarstore, innan vi lämnade Lycksele.

Sen siktade vi in oss på ett hus, vi sett på vägen upp…ett litet café som lockade, vi var ju kaffesugna eftersom vi inte hann med det efter lunchen. Jag var ganska säker på att det låg några mil närmare Umeå…och huset var blått…jo, det var vi överens om.

Saktade ner farten i varje by och stirrade oss blinda på blåa hus, då det sedan, äntligen dök upp…så var det en jäkla konstig blå färg, måste jag säga, det var ju gult…och dessutom stängt, tji fick vi. Men då tar vi ett annat som jag vet av, sa jag och fortsatte på vägen hem, men vi blev blåsta på vårt kaffe…det var igenspikat, så kan det gå.

Idag vart det som hektiskt, Nicco skulle till tandläkaren klockan 8, så jag skjutsade upp henne, vi trodde att det var ett tio minuters besök, men det var det givetvis inte, det tog 45 minuter. Jag skulle hem och ut med Winstone och sedan iväg till min bokade tid hos naprapaten, jag hann, med 4 minuter tillgodo, sen fick jag ta en extra sväng med Winstone då jag kom hem, en längre än vad han fick där efter nio.

Nu ömmar det lite varstans, han frågade vart jag hade ont, överallt sa jag, förutom i huvudet, men det kan bero på att jag tog en Ipren i morse 😀 Sen har han undersökt, knådat och dragit och kommit fram till att jag har en inflammation i hela ryggen, big one, och bör kanske få äta lite anti inflammatoriskt, sedan har jag låsningar lite utspritt så där, men främst i bröstryggen.

Så efter mitt läkarbesök på torsdag, ska jag boka in en ny tid hos honom, och då blir det en annan behandling med ultraljud, blir säkert bra.

Nu är det väl lunchtajm…och sen ska jag bara ta det lugnt, ha en fortsatt bra dag, allihop!

018

 

 

Etiketter: , , , , , , , , , , , , ,

4 kommentarer

 1. Gerd Hanssen

  Hei, har funnet 2 måneder nå at det blir trukket 295 NOK fra min konto til cosclub.eu, men jeg kan ikke huske at jeg har bestilt noe fra dere. Kan du undersøke dette? Mvh Gerd Johanne Hanssen, Raveien 60, 9392 Stonglandseidet Takk

  • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

   Oj, jag har ju inget med cosclub att göra, förutom att jag som många andra, blivit lurade på pengar, av dom. Jag fick ett erbjudande, som jag hoppade på, om en ”gratis” parfym, man skulle få, om man betalade 6:-, det kom aldrig någon parfym däremot drogs det 295:- från mitt konto, då dom påstår att man blivit medlem och gått med på deras villkor då man betalat dessa 6:- och inte sagt ifrån sig medlemskapet inom 7 dagar. Jag förslår att du spärrar ditt bankkort, omgående, så kan inga fler pengar dras, och sedan kontaktar du cosclub.eu och ifrågasätter hur dom kan dra pengar från dig. Du är välkommen att höra av dig igen om du har fler frågor. //Maria

 2. Freja

  Jag hörde om samma väder i Göteborg, blixtar utan åskdån, men fick ingen förklaring till hur det kunde bli så. Men det var ovanligt i alla fall…

  • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

   Min syrra kommenterade detta på FB, hon hade hittat följande på Wikipedia: En kornblixt är en blixt i ett åskväder, som sker på så långt avstånd att man inte hör bullret. Kornblixtar syns oftast i slutet av sommaren, då åskväder är vanliga och kvällarna är tillräckligt mörka för att ljuset ska synas långt. Kornblixten syns ofta som ett diffust sken nära horisonten, och vid fri sikt kan dessa blixtsken ses på avstånd upp till 20 mil. slutcitat Så jag är relativt säker, till hundra procent, att det var just det vi har sett, inte jordens undergång, med andra ord 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.