Ej rumsren ren đŸ˜¶

Jag kan inte annat Àn skratta Ät den dÀr fiasko stÄngen jag bestÀllde. Och inte bara den, utan dÄ det ser ut som det gör idag, med kontakter dÀr vi ska kliva över sprÄkbarriÀrer men det nÄr inte hela vÀgen fram. Utan i det hÀr fallet verkar det knappt som det Àr en mÀnniska dÀr pÄ andra sidan.

Man matar bara pĂ„ om hur fantastiskt fin produkten Ă€r och igĂ„r blev jag erbjuden att köpa en till stĂ„ng, om jag ville ha en Ă€nnu lĂ€ngre. Fast
jag har ju redan deras lĂ€ngsta som Ă€r nĂ„gra meter för kort, haha


”Hej, hĂ€r Ă€r jag igen!

Jag förstĂ„r att retur inte Ă€r ett alternativ och varan Ă€r lite för LITEN/STOR. Det vi kan göra i detta fall Ă€r att skicka dig en STÖRRE/MINRE storlek, du behöver bara betala fraktkostnaden pĂ„ 199 SEK för detta och fĂ„r behĂ„lla den andra varan gratis.

Vi har ett nytt flyg till Sverige imorgon och övermorgon och jag har kunnat försÀkra mig om att ditt paket fortfarande kan Äka in dÀr dÄ. Du kan anvÀnda denna rabattkod i kassan (SHIPPING-ONLY) sÄ att beloppet blir 199 SEK.

Detta Ă€r verkligen det sista vi kan göra utanför den normala returprocessen, vĂ€lj en storlek noggrant, du behöver bara betala fraktkostnaderna, med denna rabattkod behöver du bara betala 199 SEK! Jag skulle Ă€lska att höra om detta Ă€r ett idealiskt alternativ, dĂ„ kan du fortfarande ge bort det andra föremĂ„let i present.”

Vilka idioter det finns. Den största idioten Àr vÀl den som tyckte att deras beskrivning av varan stÀmde överens med verkligheten.

Mitt svar:” DĂ„ kontaktar jag Konsumentverket sĂ„ fĂ„r dom titta pĂ„ detta bedrĂ€geri. Jag bestĂ€llde den lĂ€ngsta stĂ„ngen som ni hade, enligt film och text, och den var flera meter lĂ„ng. SĂ„ hur kan du nu erbjuda nĂ„got som Ă€r Ă€nnu lĂ€ngre?? Det duger inte, tyvĂ€rr. Ni verkar inte heller lĂ€sa vad jag skriver. Ingen vill ju ha den dĂ€r grejen, den Ă€r vĂ€rdelös.

Med vÀnliga hÀlsningar

Maria Lundmark HĂ€llsten

Jag Ă„kte ner pĂ„ stan igĂ„r. Ja, jag vet, bĂ€sta dagarna att Ă„ka ner pĂ„ stan eller andra köpstĂ€llen. Eller inte. Knappt nĂ„gra parkeringar och en massa folk som drĂ€ller omkring. Även jag dĂ„.  Skrev det, sĂ„ kom Åke och skrapade dagens lucka. Mja, rimmet stĂ€mde överens med verkligheten.

In pÄ Preem för att hÀmta ut 2 paket. Ett köp pÄ Tradera, aŽ 30 kronor. Den lilla handsnidade saken i trÀ passar bra dÀr tycker jag. Bland min mask samling.

Och sedan, ett underbart inslaget paket frÄn Renbergsvattnet. DÄ jag pratade med Annelie lite tvÀrt igÄr sÄ sa jag att detta kunde Postnord anvÀnda i reklamsyfte. Det Àr nÀmligen Annelie i egen hög person som slagit in det sÄ dÀr. Och Àven fast det sÄg ut som sju svÄra Är pÄ Söderhavet innan det kom fram. SÄ kom det fram, och det tog bara 2 dagar och innehÄllet var intakt.

En jÀttefin tavla som Àr mÄlad och signerad av Caroline Holmberg och den heter Explosion

Inte bara det, utan det följde Ă€ven med ett kort med sĂ„ fina ord om Annelies tankar om mig sĂ„ jag skulle lĂ€tt kunna skanna in det och anvĂ€nda det till alla jobb jag söker 🧡

ApropÄ det sÄ fick jag meddelande om en annan arbetsgivare som ville trÀffa mig nÀsta vecka. Sedan hade jag ett samtal med en arbetsledare i en annan grupp inom God Assistans. Det rör pÄ sig, med andra ord. Men jag vill ocksÄ hinna ta in allt sÄ jag kan kÀnna efter ordentligt, vart jag vill hamna.

KvÀllspasset i P4 efterlyste annorlunda julpynt. Jag visade upp Bengans jul outfit 

Sen tĂ€nker jag…nu fĂ„r dom inte skriva att dom vill ringa upp. Jag förtrĂ€nger vad jag gjort och efter nĂ„n timme…BAAM, sĂ„ hade jag ett meddelande pĂ„ messenger

Jag gjorde det igen. Jag vill ju egentligen inte alls prata i radion, sÄ varför gör jag sÄ hÀr NÄja, det gick ÀndÄ bra. KÀndes mer som att man bara pratade med en vÀn, inte sÄ stelt som det kan bli, ibland.

Har varit liten aktivitet runt Fultomtarna i Ă„r. RĂ€tt skönt Ă€ndĂ„, jag har haft annat att klura pĂ„. Fast jag vet ju faktiskt inte alls, ifall dom gjort en massa otyg som jag inte noterat Àn. IgĂ„r tog jag dom pĂ„ bar gĂ€rning.

Dom hade rivit ut ett rullrÄn frÄn kakburken och festade loss pÄ det. Renen hade dom med sig
inte helt rumsren, kan man lugnt sÀga

Winstone kom farandes till min hjĂ€lp, fast tyvĂ€rr, han var mest intresserad av samma rullrĂ„n som Fultomtarna. Tur för dom dÄ 

Nu Àr Theresé och Sally pÄ plats, Resan hit gick bra. Blir vÀl att Äka ut och handla allt som nu saknas inför julaftonen. Sen chillar vi in julhelgen.

Ha en fin fredag, allihop!

Maria Lundmark HĂ€llsten