Marja

Den långa resan.

Lunchdate

IMG_20160804_222515

I dag hade jag lunchdate med min bloggkompis Ditte . VI brukar träffas i Bryggartäppans lekpark.  Dels är den utanför mitt hus och dels var det just där vi sågs första gången för ett par år sedan. Hon var i parken med sitt barnbarn och jag kände igen henne när jag genade genom parken på väg till tunnelbanan.

I dag gick vi till Blå Lotus och åt en vegetarisk lunch. Det är alltid trevligt att träffas. Vi läser ju och kommentera varandras bloggar, så vi tycker nog att vi känner varandra, även om vi inte umgås.

Johanna och Ronja har åkt till Skara sommarland med ett gäng ungdomar, så jag har sagt ’hej då’ till dem för den här gången. Det känns tråkigt och jag känner mig lite nedstämd. Men så är livet.

I går hade ju Ronja sovit över hos mig, vi sov länge och så kom Johanna och vi skulle hitta på något att göra tillsammans. Jag ville åka till Rosendahls trädgårdar, men vi sölade så mycket när vi gjorde oss i ordning och så kom vi på att vi var hungriga, så vi fick skippa den planen, eftersom det tar tid att ta sig dit och de stänger tidigt. Jag vill ju ha tid att gå omkring där. Men det spelade egentligen ingen roll vad vi gjorde, för vi ville ju bara vara tillsamman, så vi gick ut och åt och sen strosade vi längs Götgatan, slank in på Starbucks och satt där en lång stund medan det regnade ute.

Ha en lugn fredagsnatt <3

 

 

2 kommentarer

  1. Ditte

    Tack för igår! Det var jätteroligt att ses igen!
    Förstår att det känns lite vemodigt att lämna Stockholm och de dina för denna gång, men allt finns kvar här så hoppas du snart kommer tillbaka.
    Förstår att du haft fina veckor här.
    Stor kram och trevlig hemresa.

  2. Marja Granqvist (inläggsförfattare)

    Tack själv Ditte! Jag har haft det så bra här och just nu känns det trist att fara härifrån. Å andra sidan längtar jag nog lite hem också. Men jag kommer tillbaka så fort tillfälle ges.
    Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.