Marja

Den långa resan.

Hej då, Stockholm.

IMG_20160805_231650

Stockholm i mitt hjärta. I morgon far jag hem och av någon anledning känns det väldigt vemodigt den här gången. Jag har haft fina veckor här. Inga besök på akuten, inga stulna väskor, bara ett par dagars besvärande värme.

I går kväll började emellertid mitt dåliga knä värka. Inte så konstigt efter allt travade på hårda gator. Lyckligtvis hade jag Ipren-gel med mig som jag kunde smörja med till natten. I dag hade jag tänkt gå till Fotografiska museet, men beslöt att ta en promenad och fotografera i stället. Att stå och gå långsamt på ett museum blir för statiskt för knät, då är en promenad bättre.

Promenaden blev längre än jag tänkt. Jag valde nya gator, snurrade runt i en park och tappade riktningen, så jag fick gå in i en kiosk och fråga åt vilket håll jag skulle gå. Till slut kom jag fram till mitt mål.

IMG_20160805_231737

Batteriet i kameran var urladdat, så det fick bli mobilbilder. Typiskt! Jag tycker jag laddar mobilen och surfplattan hela tiden, så jag har glömt kolla kameran.

Jag fortsatte att gå och trasslade in mig vid Slussen där de håller på och bygger om, så jag fick åka två hållplatser med tunnelbanan för att komma tillbaka på hemmaplan.

God natt mina vänner <3

 

6 kommentarer

  1. Ditte

    Visst är Stockholm vackert! Och det har ju varit fina veckor för dig här. Mysigt med de dina och med Stockholm i sig.
    Men du får säga ”på återseende” för jag hoppas su snart kommer tillbaka.
    Önskar dig en fin resa hem.
    Stor kram!

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Tack Ditte! Resan hem gick fort och lätt. Och självklart säger jag ”på återseende” för jag kommer alltid tillbaka. Det var trevligt att träffas och vi får hoppas att du är hemma även nästa gång jag kommer. 🙂
      Kram!

  2. Caanita

    I-pren gel? Jag brukar få en grym benvärk om jag går mycket på hårt underlag och måste stoppa i mig flera Alvedon. Tror du att I-pren gel skulle kunna hjälpa? Iså fall skulle jag slippa ta en massa piller.
    Tack och hej!

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Jag tror absolut att Ipren-gel eller Voltaren-gel skulle hjälpa. Det är ju också bättre än piller, eftersom du applicerar det lokalt.
      Lycka till!

  3. Judy

    Thanks for the pictures of Stockholm! So happy you had a wonderful time. 🙂 Such sadness that you’ll miss the two lovely ladies in your family. Have a safe and pleasant trip home! 🙂 Hugs! Judy

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Thank you, Judy! The trip home went well and now I’m home and everything is as usual. 🙂
      Hugs!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.