Marja

Den långa resan.

It’s all about Obama.

obama

Oj, oj, oj, i morgon kommer Barack Obama till Stockholm och säkerhetspådraget är stort. Med sig har han 600 personer som också ska eskorteras från och till Arlanda och från och till de hotell de ska bo på. Bäst att hålla sig här på Söder så man inte är i vägen.

Tog en liten kvällspromenad och gick förstås vilse. Gick ner mot Nytorget, fotade, snurrade runt och visste inte åt vilket håll jag skulle. Som vanligt. Jag har nämligen ingen inbyggd kompass. Oftast har jag faktiskt karta med mig, men nu tänkte jag ju inte gå så långt. Men jag är ganska bra på att fråga mig fram och hittade till slut hem.

Nu sitter jag och väntar på Johanna som ringde och meddelade att bilen dött mitt på Hornsgatan. Få se om hon kommer sig hit eller blir hämtad hem. Vilket tjorv.

Några bilder från i dag. Det finns många trevliga små kaféer här omkring.

merabilder 039

 

Vid Nytorget.

nytorget2

nytorget

 

Skvaller på köpet.

skvaller 

Ha en trevlig tisdagskväll <3

4 kommentarer

  1. Ditte

    Så roligt med din Söderpromenad! Mina hemtrakter! Kände igen de caféer du passerade. Hoppas det blev ordning på Johannas bil! Och visst skall vi hålla oss hemma på Söder i morgon när Mr Obama kommer. Jag skall dock ta mig till o från Centralen för att hämta Max . Får se hur det går. Hoppas vi kan ses i morgon! Kram!

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Johanna fick i gång bilen efter många om och men och valde att åka direkt hem för säkerhets skull. Det var lite kritiskt en stund. Hennes man låg hemma i feber och hade stängt av mobilen, hennes mobilbatteri höll på att ta slut m.m.
      I morgon lovade jag fara in till hennes jobb, så vi kommer nog inte att ses då… Kramar

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Ja, det kan man ju undra. Jag har begärt tillfällig adressändring av Vk och får den med posten dagen efter, men jag kan ju gå in på nätet och läsa.:) Här i Stockholm är det då alldeles hysteriskt. Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.