Nära döden…

Så sitter vi i Malå, det blev Frasses till middag igår, och då var klockan 20.00, och det hade börjat regna så smått. Regnet tilltog under middagen och det öste ner innan vi var i stugan.

Jag och Winstone tog en promenad och det var knappast lönt att ta med paraplyet, man kunde ju inte hålla i det i stormen, det blixtrade och small men sedan lugnade det ner sig och idag skiner faktiskt solen, även om det är molnigt.

Jag har nyss tvättat håret i sjön, det var inte så farligt, så där i början… men när man gnussat in balsamet och man börjar på känna att det isar i skalpen, då är det inte skönt längre, men jag fixade det, brukar tänka på vad Nicco sa då jag hurvades ifjol, när hon skulle ner och bada i detta iskalla vatten: Det är ju bara en känsla! Man dör ju inte av det… nä, men man kan ju få en nära döden upplevelse.

Så ska jag passa på att tacka alla frivilliga som hjälpt till i Fällfors… det är så kul med depåvärdarna som är på tå och hjälper till, det känns tryggt och man kan lätt få tag i någon också, det finns alltid någon i närheten, trevliga är dom också, allihopa, tack tack och nu hoppas vi att ryktet stämmer, om en hösttävling 🙂 Jag har börjar fundera på att köra den, det finns ju licens för en tävling också, mm….

Nu är kaffet kokat och jag ska ta med Winstone och joina Åke på altanen, ha en fin söndah, allihop!

Etiketter: , , , , ,

2 kommentarer

  1. grandmother

    Jag törs knappt berätta att vi har +21-22 i vattnet här…….. Men jag vet hur det känns med detta kalla, kalla vatten….burr.

    • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

      Jag gissar på 16-17 här, usch… då låter ju 21-22 som perfekt 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten