Marja

Den långa resan.

Blomsterprakt

Jag har så mycket fina blommor här hemma. Rosorna som jag visade i går blir bara vackrare och vackrare. Jag har dem på bordet bredvid mig och njuter av dem medan jag sitter och skriver.

Min dotter Johanna hade engagerat ett privat blombud, som kom med en jättelik bukett i går. Den var så kompakt så det kändes som blommorna höll på att kvävas, så i morse delade jag den i två buketter.
En med fina papegojtulpaner och lite grönt och en med vackra röda ranunkler, vita tulpaner och gröna kvistar. Det blev riktigt fint.

delad2

delad

För övrigt har det varit en helt vanlig måndag då jag som vanligt inte fått så mycket gjort. Jag hade bokat tvättstugan, men upptäckte när jag skulle gå dit ner att jag hade glömt köpa tvättmedel. Det var så dags då. I morgon är det kanske läge att åka till ICA Maxi och påskhandla. Jag kanske tittar in på Elgiganten också… min laptop håller på att lägga av.

Ha en lugn tisdagsnatt <3

 

4 kommentarer

  1. Judy

    Such beautiful flowers to enjoy at your home. 🙂 Laundry can always wait. Tomorrow I must do some and maybe make a tomato soup cake. Have a nice week! 🙂 Hugs! Judy

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Thank you, Judy! Yes, laundry can wait. I have never tasted tomato soup cake. Sounds interesting. Hugs!

  2. Ditte

    Så vackra blommor! Och fint med ett perosnligt blombud som levererade. Jag förstår att du njuter och gläds åt de vackra buketterna.
    Och ett besök på Elgiganten kan ju sluta med att en ny dator följer med dig hem…
    Stor kram!

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Tack Ditte! Johanna hade engagerat sin svärfars unga sambo, som kom cyklande hit med blommorna. De är verkligen fina. Det blev ingen dator i dag, jag hade inte ro att välja.Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.