Starkt av Löven!!

Vi är inne i slutstriden och på den här nivån är allt motstånd svårt. Det värsta med Karlskoga är att de har en sanslös förmåga att nöta sig kvar och vända. Man kan aldrig räkna ut dem, aldrig slappna av i ett övertag. Som en katt med nio liv…

Men i mitten av andra period lade Löven till en extra växel – utöver den de visade i första perioden under första matchen. De dominerade,  inte bara spel utan även i perfektion. Som det där första målet med en fenomenal pass av Deilert till Hutchings, och ett lika fenomenalt avslut. På den här nivån gäller det att leverera till perfektion när väl läget ges. Och det gäller att vara hungrig, något som knappast bättre identifieras än med Liss som inte bara hungrade efter nätet men även ägde varje närkamp.

Det krävs även rutin och kyla, den där passningen måste jag ge till Rahimi. Strålande arbete! Sen är jag lite osäker på om det bara är jag eller det finns andra som är avundsjuka över hans skägg…

Nåväl, starkt Löven! Det lär vara tufft semifinalen ut.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.