Alternativ svenska värderingar

Många svenskar utvandrar från Sverige och blir invandrare i ett annat land för att skapa sig en annan tillvaro. Svenskar älskar mat från andra länder och tycker om att resa ut i världen.

En mycket utbredd alternativ svensk värdering innebär att tycka illa om invandrare. I Sverige görs allt som kan göras för att det skall vara svårt att komma till Sverige, särskilt för familj och släktingar. En invandrare skall med andra ord inte känna dig välkommen till Sverige.

De vill att du som är invandrare kör bussarna, kör vår taxi, städar våra hem, städar våra kontor, kör pendeltåg och tunnelbana, meckar våra bilar, sköter våra industrimaskiner, driver typ 7-Eleven, stryker skjortor och kemtvättar våra smutsiga kläder, vårdar våra gamla på särskilda boendet för det är inte tillräckligt fint för oss.

Regeringen och det bakomliggande styrpartiet bombarderar sociala plattformar och traditionella media med nedlåtande omdömen om invandrare. En av dessa politiker har näst intill vigt sitt politiska liv åt att jaga världens näst största religion och hävdar att kriminaliteten är ”importerad” och lösningen är att skicka ut dig och andra invandrare från landet och stänga gränserna för nya invandrare.

Nästan inga av de ledande politikerna i Tidökonstellationen har sagt något gott om dig och andra som faktiskt integrerats och gjort sitt bästa för att passa in och faktiskt lyckats väl.

 

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.