De invandrade till Sverige

De invandrade till Sverige. De uppfyllde allt som förväntades av dem. Den första vintern bodde de enkelt i skogsbaracken. Det enda mor var rädd för var att rottorna skulle bita den lille pojken. De lärde sig språket men behöll sin kultur och sin historia som så många andra. De anammade även det svenska men åt inte surströmming. De förstörde inte den svenska kulturen trots att det behöll sin egen kultur och värderingar. Deras värderingar hade de med sig och det visade sig att dessa goda värderingar passade väl in i det nya landet. Man måste förstå att inte endast svenska värderingar är goda utan goda värderingar är gemensamt med många länder i världen.

De hann lämna jordelivet innan SD och högernationalisternas sympatisörer tog kommandot med hjälp av Moderaterna och Kristdemokraterna. Men den lille mannen i mitten är förhoppningsvis kvar flera år till. Däremot nödgas han uppleva eländet likt något vad hans föräldrar tvingades göra bara tio år tidigare under andra världskriget.

Sverige är denna gång på väg åt fel håll ivrigt påhejade av M och KD med L i släptåg. Högernationalisterna SD skulle aldrig fått det inflytande de tyvärr fått utan M, KD och L. Hur svårt kan det vara att förstå och erkänna?

Den lille mannen i mitten som hunnit bli nästan sjuttiofem år och skrev detta inlägg.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.