Nominering av Vännäsföretag glädjande

Ett av Vännäs större företag, Kaj Johanssons Åkeri AB, har nominerats, som ett av 14 företag, till Stora Åkeripriset efter juryns första värdering. Nu återstår företagsspecifika besök av juryn sedan utses sex finalister. Priset delas ut den 4 maj.

De kriterier som juryn har rätta sig efter är satsningar inom miljö, lönsamhet, personal, trafiksäkerhet och innovation.
 
Det som är glädjande ur ett Vännäsperspektiv är att vi har företag, speciellt inom transportsektorn, som seriöst jobbar med områden i sin verksamhet som har en positiv miljöpåverkan och att det uppmärksammas på nationell nivå. Viktigt för att vi gemensamt skall nå kommunens, nationens och EU:s miljömål.
 
Vad gäller övriga kriterier så är lönsamhet en nödvändig förutsättning för reinvesteringar och utveckling av företaget. Att personalen, en av företagets viktigaste resurser, erbjuds en arbetsmiljö som är utvecklande genom bl.a. kompetenshöjande insatser. Trafiksäkerheten är ett viktigt bidrag om man vill nå den nollversion som satts upp på nationell nivå. Innovation föder nya idéer som, om de omsätts till praktisk handling, leder till utveckling och ökad konkurrenskraft. Allt detta har Kaj Johanssons Åkeri insett och säkert övriga företagare i vår kommun.
 
Sammantaget skapar Kaj Johanssons Åkeri AB, tillsammans med övriga företag i kommunen, tillväxt i kommunen och tryggar arbetstillfällena som Vännäs så väl behöver.
 
Grattis och lycka till i konkurrensen om priset!
 


 
 
Etiketter: , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Senaste kommentarerna
Arkiv
Kategorier