Årets föreningsstipendiat i Vännäs

Vid senaste sammanträdet med ungdoms- och fritidsutskottet tilldelade vi Evert Andersson kommunstyrelsens föreningsstipendium för 2013. Stipendiet kommer att utdelas på kommunfullmäktige den 25 november.

Motiveringen lyder:

”För sitt engagemang inom föreningslivet i Vännäs kommun tilldelas Evert Andersson kommunstyrelsens föreningsstipendium 2013. Evert var med och bildade Hörselskadades Riksförbund och har engagerat sig i föreningen både som ordförande och kassör. Han har under alla år drivit föreningen i demokratisk anda och kämpat för människors lika värde. Detta bidrar till att Evert skapar ett gott klimat där alla medlemmar är lika viktiga.”

GRATTIS EVERT!

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Senaste kommentarerna
Arkiv
Kategorier