Centerpartiet, valets vinnare i Vännäs!

Centerpartiet i Vännäs fick i valet till kommunfullmäktige 324 nya väljare jämfört med 2010. Vi ökade med 5,1% till 22,7%. Ett glädjande och uppskatta valresultat. Stort tack till alla duktiga, engagerade och arbetsvilliga valarbetare i Centerpartiet Vännäs. Utan er insats så hade vi inte lyckats så här bra. Vi höll i och höll ut och det gav resultat.

Stort tack också till alla 1240 som tror på oss och därför röstade på Centerpartiet Vännäs. Vi har nu ökat våra platser i fullmäktige från 6 till 8. Vi nådde, med er hjälp, vårt uppsatta mål och vi ska nu försöka förvalta det förtroende på bästa möjliga sätt. Centerpartiet stärker nu sin position i kommunens styrelser och nämnder och vi kommer nu att ännu tydligare göra avtryck i arbetet med att vårda det vi har och utveckla hela kommunen förhoppningsvis i samarbete med övriga partier.

3 kommentarer

  1. Karl-Gustav Sjöström

    Jag vill gärna gratulera till framgången och samtidigt säga att jag varit imponerad av er energiska kampanj. Om jag tycker att framgången är bra, är förstås en annan sak. Jag väntar med ”besked” i den saken tills jag fått se vad ni nu kommer att kunna kunna åstadkomma med ert nyvunna större stöd från väljarna.

  2. Ulf Eriksson (inläggsförfattare)

    Tack!
    Vad vi lyckas åstadkomma hänger ju faktiskt på hur våra förslag tas emot av majoriteten (S). Trots framgången är vi fortfarande i opposition. Men jag kan lova att vi ska, på olika sätt, förvalta väljarnas förtroende genom att arbeta för att ”vårda det vi har” för att ”hela kommunen ska leva” och utvecklas. Allt utifrån den stora potential som vår kommun har.
    Politikens innehåll kommer att bygga på det huvudbudskap vi gick till val på och där hoppas jag att vi når samsyn med övriga partier. Centerpartier är och har alltid varit ansvarstagande och resultatinriktad. Samarbetetslösningar ser vi som ett måste för att utveckla kommunen och konfrontationspolitk ligger inte för oss. Vad vi inte får glömma är dock oppositions roll som bl.a. är att granska majoriteten och återredovisa till medborgarna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Senaste kommentarerna
Arkiv
Kategorier