-Jag har GPS, ropade hon och svängde åt andra hållet…

Ni som läste mitt blogginlägg igår, kommer ihåg att jag tog upp mankhöjden på en mås för att ta reda på korsets höjd…right?

Tyckte det var hysteriskt roligt, att jag plötsligt ser 2 män, uppe på kyrktaket igår eftermiddag. Bägge två står och tittar upp på korset, haha… Jag hann dock bara fota en av dom.


Lite som att dom skulle ha läst mitt inlägg, och sedan begett sig ut för att ögonmåtta lite själv, för att se om vår teori, kunde vara korrekt.
Nå, oddsen för det, är nog tämligen små, men man kan ju få skratta ändå, åt sina egna, påhittade teorier.

Skratta, det gjorde jag också då Annelie och Mattis dök in under förmiddagen. Vi bar över hundburen till Niccos Dodge, och skulle sedan köra och lämna hennes bil på Toyota. Jag säger att jag tar rygg på dig, då vi åker dit. Hon säger lätt skärrad, NEJ, jag hittar ju inte dit. -Jaja, ok, ta rygg på mig då, sa jag och vinkade.

Jag visste ju att det låg vid Plantagen, däremot visste jag inte om det fanns mer än ett Toyota och hade ingen koll på om det var dit jag tänkte, hon faktiskt skulle. Nåväl, så tar hon ner vindrutan, håller upp sin mobil och ropar…JAG HAR JU GPS, DET ÄR LUGNT!!

Ger en vink att jag fattat, sen svänger hon åt andra hållet och gasar iväg. Hahaa… jaja jag hakar bara på, jag vet ju att GPS inte alltid tar den närmaste vägen, så vi hamnar rätt även om det kändes bakvänt för mig att börja att köra åt fel håll.

Vi gjorde Plantagen, körde hem och åt frukost innan besök på PMU.

Hem igen för lunch och sedan fick hon samtal att bilen var klar. Vi gjorde då Röda Korset på Mariedal och Godishuset. Nejnej, jag köpte inget godis, utan en dricka Nicco tipsat om samt en påse med några konstigheter från Amerika. Ska provsmaka dom sedan.


Hem till middagen som även den, gav ett gott skratt…


Mozzarellan i min vegetariska lasagne, ville inte släppa greppet om besticken, haha, men den var god 🤘

Winstone älskar inte Mattis, men det går ändå jättebra att ha honom här. Winstone är nog mest, lite avis, och vill visa att han inte går att ersätta med nån annan, så de så.

En trevlig intensiv dag, kändes som om den gick fort, men ändå hann vi med en hel del, som gjorde att den ändå blev innehållsrik. Det här gör vi ju om fler gånger, of course! Tack Annelie, för, äggen 🥚, dom går alltid åt 😘 Ehh, vad är nu detta, månntro 🫢 Dom som vet, dom vet…

Fick ett fint litet kryddpaket av bästa Tina 😍  Undrar hur många kryddburkar vi gjort av med, på riktigt. 

Curryburken hade en fin form, och förmodligen smakar den alldeles utmärkt. 


Theresé har det gott i Kina. Här bild på världens största, sammanhängande byggnad, som ligger 1 kilometer från hennes hotell.

Det är ett shoppingcenter med bland annat, ishall, vattenpark, arkadhall, bio, hotell, lekpark, en hel våning med bara restauranger och hur många affärer som helst.
Dom besökte även detta tempel, dit dom gick, högst upp.


Hennes klocka registrerade 31 trappor… alltså inte trappsteg utan hela trappor. Det var 6 våningar upp och 800 meter ovanför havet. Fin utsikt!


Avslutar med en bild på en Panda som hon tyckte påminde om deras katt Bobby, lite chill och obrydd. Med den hoppas jag på en fin dag för er alla!

Etiketter: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

6 kommentarer

 1. Tina

  Wow! Ingenjörskonst! 🏗 Samtidigt som du nämner pandor läser jag om Kinas utlånade pandor, här och var i världen.Usa, Finland… Det är kostsam djurhållning.

  Det var ett litet paket med våra Consum-kryddor! De är användbara,
  goda och nu har jag vant mig vid Ducros glasburk förpackning.

  Vi hörs snart! Måste även mejla dig!

   • Tina

    Toppen! Nästa söndag lyfter jag igen, kryddshopping ha haa och städa ur ett par uthyrningsbostäder och gå till min fysioterapeut. Så ska det solas, för hela slanten. Inte för att få färg, men för att få den välgörande värmen ända in i märgen.

 2. Annelie

  😂😂😂 Jag han lägga ut live-filmen på dig när vi skulle äta. Blir man ledsen kan man alltid gå dit och titta så blir man glad igen. Vi är YIN & YANG fast ändå inte… Tänk att frågan alltid kommer upp, hur började vi umgås igen? På udden som barn, några gånger på 80-talet men sen? Vi är bägge överens om att vi dejtade på Skellefteå lasarett och tog ett fika. Spelar ingen roll. Du är i min sfär nu!

  • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

   Hahaa… Ja, det är inte alltid man har svar på frågorna man ställer sig. Ibland får man bara förundras över hur saker kan bli, och som man aldrig hade trott. 🧡

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.