Intern humor är svårt att förklara 😉😂

När jag lägger ut det här, är Tina ”hemma” igen. Dom kommer dock att dra vidare till Belgien, och vistas där några år. Sen får man se vad som händer på vägen. Det var annat land på tapeten, men det hade känts betydligt längre bort. Till USA åker man inte på några få timmar. Så Belgien känns bättre, tycker även jag

Satt och tänkte på vår humor. Lätt sjuk, väldigt intern, för det går inte att efter berätta vad vi sitter och skrattar åt, ingen skulle fatta

Duvor har vi till och från på gården. 3 stycken har varit frekvent besökare här. En som stått ut, lätt egennyttig och vill ha plejset för sig själv. Plötsligt satt han på staketet, och ja, jag ville nog tolka hans mönster på ryggen som nåt jag inte tänker skriva här. Det får fritolkas!

Winstone bryr sig inte om småfåglarna men duvorna vill han gärna woffa åt. Han ser ut att tycka att dom inkräktar för mycket. Ja dom har ju som ett annat beteende, mera kraftfull på nåt sätt.

Fick en inbjudan av Anna och Ingvar igår. Det bjuds på hamburgare borta hos dom ikväll. Hade först tänkt tacka nej, jag jobbar ju. Men… efter en kort överläggning i mitt alldeles egna huvud, så blev det ett ja tack. Det brukar vara trevligt med lite kusin häng, så varför tacka nej till det.

Apropå mitt egna huvud. När jag såg dessa bilder så tänkte jag att det faktiskt, är lite av den jag är. Inte den som tillverkat skyltarna men jag skulle tyda infon som det stod och utgå ifrån att det var korrekt, hahaa… eller ja, jag kanske överdriver lite fast ibland känns det precis så. 

Och om den som gjorde den skylten, även fixade hissen så kunde det se ut så här

Hans bror jobbar på lill Ica och det kan man se på prismärkningen

Inte bara där utan han fixade även till Entré skyltningen

Tur det är fredag idag, tänker jag och hoppas dom snart får helg. Önskar er alla en fin fredag!

Maria Lundmark Hällsten