Marja

Den långa resan.

Hur ser det ut?

Jag har fortfarande problem med mina bilder och eftersom jag inte har haft det tidigare, skyller jag på WordPress. Eller lite är det väl lilldatorns fel också, för jag har inte något ordentligt bildredigeringsprogram installerat så jag kan krympa mina bilder innan jag publicerar dem. Tidigare har jag gjort det ‘manuellt’ alltså dragit i hörnen och det funkade med det tidigare bloggverktyget. Nu kan jag välja mellan att publicera mina bilder i ‘stor’ som i ex. dagens onsdagtema, eller i ‘medel/mellan’ som i gårdagens inlägg. Kan någon vänlig själ upplysa mig om vad som ser bäst ut i en normal dator. Jag har så svårt att avgöra i mitt lilla format och jag tycker personligen inte om väldigt stora bilder, så man måste hålla på och scrolla… men inte heller om små bilder. LAGOM ska det vara. Se där vad svensk jag plötsligt blev.

Johanna fick i gång bilen igen. Det var något med kopplingen som gick till sig när den fick vila lite. Det var lite stressigt där ett tag, för hennes man låg hemma sjuk i feber och sov och hade stängt av sin mobil, hennes mobilbatteri höll på att ta slut och ingen ville hjälpa, utan alla var bara irriterade för att hon stod i vägen. Det blev en hel del sms-kontakt med mamma och sedan for hon direkt hem för säkerhets skull. Vilket strul, men tydligen inget ovanligt i storstaden.
I dag skulle hon då ta tunnelbanan för att inte råka ut för någon vägspärr på grund av Obama. Jag skulle ju hålla mig hemmavid i dag för att inte vara i vägen inne i city, men efter gårdagens bilstrul lovade jag fara in och möta upp Johanna till lunch. Ska i och för sig bli intressant.

När jag steg upp i morse var det redan 19 grader i luften här tre våningar upp. Vilken tur att jag packade ner mina sandaler. Det finns ingen balkong, men jag sitter vid ett vidöppet fönster och njuter av den sköna luften, gatans alla ljud och barnens röster från lekparken. Ovanför hovrar helikoptrarna… Obama har väl landat på Arlanda vid det här laget och är på väg in till stan.

Ha en skön onsdag <3

P.S. Ett förskräckligt oväsen från ovan vittnar om att presidenteskorten nu har nått city. Helicoptrarna står stilla och hovrar i luften. D:S:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.