Marja

Den långa resan.

Månen älskar mig!

manhjarta

Min kärlek till månen är besvarad! Hur coolt är inte det?

Månen är nästan full och jag försöker att fånga den med min lilla kamera, trots att jag vet att det är omöjligt. I morgon kväll ska jag gå ut med den andra kameran för då är månen som fullast.

I morse vaknade jag upp till en vit och ljus värld. Solen sken och gårdagens blöta snöregn hade frusit till isdiamanter på trädens grenar. När jag kisade såg jag hur isdropparna glänste i solen och jag kunde nästan höra ett sprött klirrande när grenarna rörde sig.

I dag har jag känt mig skakig. En obehaglig känsla. Magen ska komma i gång och jag kanske inte drack tillräckligt i går så kontrastvätskan sköljdes ut.
Jag såg till att äta och dricka ordentligt och orkade fara iväg på akvarellmålningen på kvällen. I dag stod vi upp och målade och vi övade olika tekniker. Vi lät färgerna rinna in i varandra, använde salt och plastfolie, rispade i den våta färgen, sprayade, stänkte och ’doodlade’ med vattenfärgspennor. Jag målade tre stora ark. Absolut ingenting att visa upp, men själva processen var hur rolig som helst. Att släppa loss var precis vad jag behövde och nu mår jag så bra.

Ha en lugn torsdagsnatt <3

4 kommentarer

  1. Ditte

    Vad skönt att du är piggare om än lite darrig. Tror akvarellmålningen var just det du behövde och du blev piggare av det. Uppgiften lät jätterolig.
    Styrkekramar till dig.

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Att få skapa är verkligen helande. Uppgiften var perfekt eftersom den var så kravlös. Kram! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.