Mats Nilsson, L

En skön historia

Vad sägs om den här historien så här i coronatider? Donald Trump, Påven, Boris Johnson, Angela Merkel och en tioårig skolgrabb är passagerare på ett plan. Planet håller på att störta, och det finns tyvärr bara fyra fallskärmar. Trump skriker: ”Jag är den smartaste mannen i USA! Landet behöver mig!”. Han tar en fallskärm och hoppar.

Boris Johnson hojtar något liknande om Storbritannien och rycker åt sig en skärm och hoppar. Påven menar att nu behövs den katolska kyrkan mer än någonsin och att han som frälsarens ställföreträdare på jorden är oumbärlig, varpå han tar en skärm och hoppar även han.

Angela Merkel säger till skolgrabben: ”Jag har levt mitt liv, men du har ditt framför dig. Ta skärmen du.” Hon får då till svar: ”Oroa dig inte. Det finns två fallskärmar. Den smartaste mannen i USA tog min skolväska.”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.