Mats Nilsson, L

Självmotsägelser

Det är intressant att notera att debattörer som Lena Mellin och Stig – Björn Ljunggren just nu tycks vara lidelelsefullt upptagna av det liberala parti som de samtidigt anser är på väg att försvinna. Ett inte alltför sällsynt fall av självmotsägelse bland en del kommentatorer.
Om det verkligen skulle vara som så att Liberalerna var så betydelselösa, varför då offra tid och kraft på att analysera det? Här finns det skäl att undra om inte partiets snara frånfälle är betydligt överdrivet. I synnerhet som ingen av de nämnda tillhör det liberala lägrets sympatisörer.
Därmed inte sagt att partiets återhämtning är given eller att vägen inte blir både lång och svår. Och ju förr man inser det och agerar därefter, desto bättre.
Den 29 april 1429 intog franska styrkor ledda av Jeanne d´Arc staden Orleans. När jungfrun av Orleans, som hon blev kallad, dök upp på scenen verkade fransmännens situation i stort sett hopplös. Men till sist slutade ändå hundraårskriget med fransk seger. Något att inspireras av, kanske.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.