Mats Nilsson, L

Ett reaktionärt parti

Såg Sjöstedt på aktuellt igår. Han leder ett parti man kan kalla VPR, vänsterpartiet reaktionärerna. Han vill på inga villkors vis ha någon ändring i arbetsrätten, som var obsolet redan när lagen kom på 70 – talet, och anser att det är bättre om någon annan, alltså skattebetalarna, betalar hyrorna där hans vänsterromantiker bor på Södermalm i Stockholm, snarare än nämnda romantiker själva.
 
Då är det bäddat för fortsatta problem med arbetslösheten och därmed också integrationen av nyanlända.
 
Den 30 september 1999 inledde ryssarna en offensiv mot Tjetjenien och startade därmed det andra tjetjenienkriget. Det teg kommunisterna i Sjöstedts parti helt om. Det gamla svärmeriet för Ryssland höll i sig. Och det finns kvar även i dag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.