Mats Nilsson, L

Natt och Dag

Enligt högerledare Kristersson har SD ”förändrats”. Ja, till det sämre möjligen. Några som också har förändrats är M och KD, som just nu är på väg i full fart över stupet ute till höger.
Det, och det faktum att Åkesson, med facit i hand, fortfarande tycker att Trump helst borde ha vunnit valet, är fullt tillräckligt för att alla fantasier om att L skulle ingå i en högerregering måste avvisas rakt av.
Kristersson är på god väg att upprepa von Papens misstag 1933. Denne tyske högerpolitiker släppte fram Hitler till makten i tron att det skulle gå att kontrollera honom.
Den 21 januari 1512 utsågs Svante Nilsson Natt och Dag till riksföreståndare sedan Sten Sture den äldre avlidit. Det blev dock mer natt än dag för Svante Nilsson och en del andra. Och samma sak riskerar vi att få om Kristersson i sin iver att bli statsminister/riksföreståndare släpper fram Åkesson till makt och inflytande.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.