Mats Nilsson, L

Längtan ut

Hemma igen efter trippen till Amsterdam. Det märks att folk är sugna på att resa så här efter två år restriktioner. Kön till säkerhetskontrollen var lika låg som sju svåra år. När man frågade om det alltid är så här, fick vi svaret att kön var tre kilometer lång några dagar tidigare.
 
Nå, det gick ändå hyggligt snabbt. Snabb fick man också vara när det var dags att byta till nytt flyg på Arlanda för sista etappen hem. Arlanda är riktigt stort i sådana lägen. I synnerhet med ett halvdåligt knä.
 
Det finns de som ogillar flyg per definition. Jag tillhör inte dem, även om tåg i mitt tycke är ett betydligt bekvämare sätt att resa. Men det är bara att inse att ingen flygskam eller kötristess i längden rår på folks längtan efter att komma ut och se sig om.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.