Mats Nilsson, L

Gå och göm dig, Åkesson!

Läser att Åkesson hade den dåliga smaken att besöka länet och Lycksele i helgen. Hans gäng höll tydligen en ”Norrlandskonferens”. Det enda som hans gäng säger sig vilja göra för vår landsända är tydligen att sänka bränslepriserna.

Det lär nog inte bli något av det, vilket förstås är bra med tanke på både världsläget och klimatet. Visst, vi har långa avstånd här uppe, men det går inte att förlita sig på en ändlig resurs som oljan. Även om man bortser från följderna för miljön.

Miljön har SD aldrig brytt sig om. Det enda svar som ges när det gäller dessa ting är kärnkraft. Några klimatflyktingar säger sig Åkesson inte har sett. Något som tyder på att somliga behöver nya glasögon.

Man frågar sig när allmänheten ska få upp ögonen på vilken stor bluff Åkessons parti egentligen är. Man var emot både EU och NATO. Men det gäller tydligen inte längre. Partiet bara glider undan och tar genvägar förbi de målkonflikter som politiken är till för att hantera.

Den 21 mars 1918 inledde tyskarna en storoffensiv vid Somme. Det ledde till några kilometers avancemang och ett antal tusen döda, inget annat. Ett halvår senare gav man upp.

Kriget och kanske framförallt hur freden hanterades skulle bana väg för Hitlers gäng. Och flera av nazistledarens proselyter här i Sverige skulle sedermera grunda partiet Åkesson leder.

Man vill bara utbrista och travestera en gammal slagdänga: ”Gå och göm dig Åkesson bråk! Ta ditt sura gäng och åk!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.