Mats Nilsson, L

Ålder

Så kom då beskedet. Joe Biden ställer upp för omval. Kan alltså bli en repris på valet 2020.
Är det då klokt av Biden? Och av väljarna att rösta på honom? Han är ingen ung man, som bekant. Tja, man får väl tänka som humoristen P G Woodhouse som fick frågan om hur det var att bli gammal och tappa den ena funktionen efter den andra. Han svarade att med tanke på alternativet, är det inte så dumt.
Ålder ska väl, förhoppningsvis, inte ses som ett hinder i sig. Den 25 april 1915 landsteg brittiska trupper på halvön Gallipoli i Turkiet. Den operationen, beordrad av en viss Winston Churchill, blev ett totalt fiasko och Churchill fick avgå.
25 år senare kan man säga att han gjorde comeback då han som premiärminister tog sig an uppgiften att leda Storbritannien i kriget mot Hitler. Han var då 65 år och kom att leva tills han var över de 90.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.