Mats Nilsson, L

Nationalpopulism

Läser att Åkesson tydligen tycker att det är orimligt att tvinga någon arbetslös att flytta för att ta ett ledigt jobb någon annanstans.
Jaså?
Nå, då kan jag upplysa Åkesson och andra i hans gäng, att det faktiskt är så reglerna ser ut. Det har inte minst människor i den del av landet jag själv har förmånen att bo, alltså Västerbotten, fått erfara genom åren.
Det ter sig inte heller mer orimligt än att det tydligen är helt i sin ordning att slänga ut människor ur landet, fast de är födda och uppvuxna här, till länder de aldrig har varit i. Det har vi tyvärr fått se prov på, också innan Åkesson och hans gäng dök upp på den politiska scenen.
Den politik detta parti står för är att av populistiska skäl stryka alla medhårs på det att de ska bli välvilligt inställda till Åkessons vidriga politik på det enda område partiet faktiskt bryr sig, det vill säga att etniskt rensa Sverige från allt vad utlänningar heter och helst också få bort sådana där hemska typer som klär ut sig, eller liknande.
Vad ska man kalla det? Nationalpopulism, kanske?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.