Mats Nilsson, L

Effektivt

Så är då – möjligen – våren och snart sommaren här. Jag tog i alla fall risken att få dit sommarhjul på bilen idag. Det gick riktigt snabbt. Mest beroende på att det inte var jag som gjorde jobbet. Det är inte värt allt slit för att spara in några hundringar.

Det är, i mitt tycke, aningen underligt att det på något sätt är ”finare” och mer ”äkta” att göra något själv. Bättre är det väl att överlämna jobbet till någon som är bra på det och som är flera gånger så effektiv som en annan stackare. Jag gjorde ändå mitt närt jag tog ner hjulen från garageväggen och hängde upp vinterhjulen efteråt.

Den 11 maj 1824 intog Britterna Rangoon. För första gången använde man då ett ångfartyg i krig. Det kan man tycka vad man vill om, men det hade i alla fall upptäckt att ångdrift var effektivt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.