Petter Nilsson(SD)

Organiserad brottslighet i invandringens spår. Övriga partierna naiva!

Det är inte utan att man fascineras över att den biträdande rikspolischefens intervju i ekot igår fått så stor plats i media.

Till och med Aftonbladet skriver om intervjun.

Samtidigt finns det behov att markera över hur starkt graverande det är att man från polisen väljer att gå ut med detta. Genom biträdande rikspolischefen. Förutsätter att vederbörande också har backning ovanifrån för att problematisera detta. Det är såpass illa samhället i Sverige fungerar idag, att polisen behöver en ventil för att kunna problematisera detta.

”– Det är långt ifrån alla människor som vill bli en del av det svenska samhället. Just nu har vi minst 40 släktbaserade kriminella nätverket i Sverige, så kallade klaner. De har kommit till Sverige, påstår jag, enbart med syfte att organisera och systematisera kriminalitet. De arbetar med att skapa makt, de har stor våldskapacitet och de vill tjäna pengar.” Säger den biträdande rikspolischefen till ekot.

Säkert kommer intervjun citeras i återkommande genusavhandlingar kring den av vissa inom akademins återkommande problematisering av polismyndighetens påstådda diskriminering. Och säkerligen kommer de avhandlingarna ytterligare utöka klyftan mellan akademin och verkligheten.

Det har alltså gått såpass långt att Sveriges tämligen timida polisledning är redo att offentligt problematisera detta. Väl i linje med Sverigedemokraternas politik, och de problem vi såg för en hel massa år sedan. Problem vi har presenterat åtgärdsförslag på under en synnerligen lång tid.

Det mångkulturella projekt som övriga partier valt att skapa i Sverige, där man på kort tid tillfört runt 1 000 000 människor med en annorlunda kultur, där man också valt att premiera att människor behåller en annan kultur. Man har gjort det svårare för människor att bli en del av det svenska samhället, istället har man aktivt underlättat framväxten av parallella samhällen. Det omvälvande mångkulturella projektet övriga partier startat upp är inte förenligt med den gamla svenska brottsligheten.

Vi ser en ny typ av kriminalitet växa fram. Det kräver också andra åtgärder, och ett stärkt polisväsende.

Polisen är tydliga med att de inte upplever att de har ett stadigt stöd av politiker och makthavare. Man problematiserar också detta på kommunal nivå.

Ett stort djupt personligt tack till er som valt att rösta SD. Något som rimligen varit ett krav för att man från förvaltningshåll idag ska våga dryfta dessa problem offentligt.

5 kommentarer

  1. Brorson

    Asyl ska vara ett tillfälligt skydd så länge man behöver skydd. Därefter ska man åka hem. Asyl ska sökas i första land man kommer till. Den som har åkt genom land efter land innan han kommit hit, ska skickas tillbaka till det landet. Den som vägrar avslöja sin rätta identitet och resväg ska ö.h.t. inte vistas på fri fot i Sverige, utan hållas i slutet förvar tills han talar eller vill lämna landet.

    Asylanter har varken rätt eller skyldighet att bli svenskar, men ska följa svensk lag så länge de vistas här. Enligt min mening ska svenskt medborgarskap föregås av en lång period (flera år) med permanent uppehållstillstånd, som ska föregås av en lång period med tillfälligt uppehållstillstånd. Det permanenta uppehållstillståndet ska, som jag tänker, vara en ytterligare tröskel innan man kan bli medborgare.

    Men inte ens den, som har vistats här och skött sig klanderfritt, ska ha någon absolut rätt att bli uppflyttad till nästa steg. Som land måste vi ha vi rätt att när som helst införa nya villkor för permanent uppehållstillstånd och medborgarskap.

    Alla utlänningar, som vistas i Sverige, har rätt att behålla sin kultur och religion, men har inte rätt att praktisera kulturella och religiösa sedvänjor, som har förbjudits med stöd av Europakonventionen för mänskliga rättigheter. Det är dags att Sverige genomför all den lagstiftning som är tillåten enligt denna konvention och som behövs för att skydda Sverige och svenska medborgare och övriga som vistas här lagligt.

    Asylanter ska ha skydd och inte utsättas för brott, definitivt inte av personer som inte har rätt att vistas här eller borde ha utvisats p.g.a. tidigare brott.

  2. Brorson

    ”Det är långt ifrån alla människor som vill bli en del av det svenska samhället.” Det är dock inte problemet. Problemet är vad dessa ”övermänniskor” (så uppfattar de sig själva; som en högre ras) vill göra med det svenska samhället. Härska över det. Kanske göra Sverige till det nya kalifatet, som ska resa sig ur ruinerna efter det nyligen fallna kalifatet i Syrien och Irak.

    Återvändare från kriget där har ju fått gå fria i Sverige i väntan på att den handlingsförlamade svenska rättvisan ska gripa och överbevisa dem om någon krigsförbrytelse där. Som om det inte vore en krigsförbrytelse i sig att ockupera ett annat land (Syrien eller Irak), att fördriva eller mörda det landets rättmätiga invånare och stjäla deras egendom och pass – som i många fall nu har använt för att illegalt ta sig in i Sverige, och dessutom att upprätta en illegal statsmakt på ,ockuperad mark.

    Men det är ju så klart att svenska politiker, som inte tycker att det är ett brott att ta sig in illegalt i någon annans land, inte heller ser dem som illegala invandrare i Syrien eller Irak. Jag anser alltså att redan den illegala vistelsen i Syrien eller Irak borde vara nog för mycket långa fängelsestraff i Sverige. även om de inte kan överbevisas med att ha begått ytterligare brott i de länderna. Vartill kommer den illegala inresan och vistelsen i Sverige, om de inte är svenska medborgare eller har någon form av uppehållstillstånd här.

    Det är ytterst graverande för våra svenska s.k. antirasister att de inte förmår se de nämnda förbrytelserna i Syrien och Irak som krigsbrott. Beror det kanske på att dessa länders rättmätiga invånare är orientaler och därmed mindre värda i de s.k . antirasisternas ögon? Naturligtvis har orientaler lika stor rätt till sina länder, som vi svenskar har rätt vårt land. Men vi har kanske inte heller rätt till vårt eget land?

    Problemet är alltså inte att alla, som vistas i vårt land, inte vill bli svenskar. Vi måste skilja mellan asylanter och invandrare. Asyl är ett tillfälligt skydd så länge man behöver skydd. Därefter ska man återvända hem. En invandrare är en person som av egen fri vilja vill bosätta sig permanent i Sverige och har svenska statens tillåtelse därtill. I form av ett permanent uppehållstillstånd enligt min tillståndsmodell.

    Det är lite oklart, tycker jag, hur SD vill reglera detta. Ska vissa få svenskt medborgarskap direkt vid ankomsten? Eller efter en viss tid med tillfälligt uppehållstillstånd? Eller aldrig? Eller bara om vissa villkor uppfyllts? I så fall vilka? Jag vill alltså behålla det permanenta uppehållstillståndet, som en extra tröskel innan man kan bli medborgare, som en prövotid, varunder man kan utvisas p.g.a. brott.

    Om någon tycker att det jag skrev, att asylanter varken har rätt eller skyldighet att bli svenskar, låter konstigt, så är mitt svarar att som asylant ska man vara inställd på att återvända hem, så snart situationen i hemlandet har förbättrats. Man kan inte kräva att personer, som inte har tillstånd att bosätta sig permanent i Sverige och kanske aldrig kommer att få ett sådant tillstånd, ska göra om sig till svenskar.

    Det kan ju försvåra återanpassningen till hemlandet.

    2

  3. Brorson

    Jag kan naturligtvis inte vara helt säker på att IS ligger bakom den våldsamma upptrappningen av gängkrigen i Sverige. Men jag har väntat på detta, när jag har sett hur de svenska statsmakterna har tillåtit IS-krigarna att nästan ostört bygga upp sina terrorvälden i invandrartäta stadsdelar i Sverige. Vad som eventuellt skulle tala mot den hypotesen är att de kriminella gängen mest skjuter på varandra.

    Men det är kanske så det går till, när den starkaste och mest välorganiserade grupperingen manövrerar ut sina rivaler och tar kontroll över ett samhälle, över ett territorium. Varför lyckades det i Irak? Varför lyckades det i Syrien? Varför håller det på att lyckas i Sverige? Den gemensamma nämnaren är svaga stater, som inte har full kontroll över hela sitt territorium. I Irak rådde ett maktvacuum efter Saddams fall. I Syrien rådde maktvacuum i delar av landet p.g.a inbördeskriget.

    Och i Sverige har vi en regeringschef som sitter i ständiga förhandlingar med andra partier för att hålla sig kvar, med ständiga eftergifter och kompromisser för att behaga än det ena. än det andra särintresset. Ska bli intressant att se vad som händer med Miljöpartiet.
    Just nu ser klimatfalangen ut att gå segrade ur den interna maktstriden.

    Blir det kohandel med S: ett nej till Preem i utbyte mot en skärpt migrationspolitik?

    Ingen kan lägre förneka att det finns ett samband mellan invandringen och kriminaliteten. Men det är inget enkelt samband. Hederliga och laglydiga invandrare, som är offer och redan lever i en terrorstat på svensk mark, är livrädda för egen del och inte vågar vittna, berätta vad de vet och bara vill ha ett slut på terrorväldet, ska naturligtvis inte göras till syndabockar.

    Men vi kan inte bortse från att för varje legal invandrare / flykting kommer en illegal med helt andra syften än att söka skydd och /eller bli en del av det svenska samhället. Vi kan inte bortse från att med samma fördelning mellan legala och illegala, blir det dubbelt så många illegala om det blir dubbelt så många illegala.

    Vi kan inte bortse från att inte bara antalet illegala. utan även andelen illegala växer, när antalet legala växer, när vi inte harkontroll över vilka som kommer och vilka som vistas här legalt eller illegalt. Regeringskaoset har skapat den perfekta jordmånen för världen nästa kalifat.

  4. NN

    I Sverige har vi åtminstone tidigare haft minutiös koll på alla som bor här via myndigheter, som Skatteverket, Försäkringskassan, Länsstyrelsen och Migrationsverket. Detta har raserats i takt med mängden asylansökanden med oklar bakgrund och identitet. Sverige måste arbeta för skarpare kontroll av alla som vistas i landet samt kanske leasa något område av annan makt för att möjliggöra beslutade utvisningar av individer som bedömts sakna rätt att vistas i Sveriger!

  5. Onaiv

    Jag menar att de politisk korrekta gör sig skyldiga till en otrolig underskattning av kriminellas och särskilt då kriminella invandrares intellektuella förmåga och då särskilt förmågan att tänka rationellt! PK är egentligen en form av översitteri och rasism, många som är PK förefaller se sig som lite finare och smartare än andra. Filantrop är lösenordet som gör att PK-eliten sällan kritiserar miljardärenas skatteunvdikande, men via välgörenhetorganisationer och mediaägande stora politiska inflytande därmed demokratihotande livsstil. I stället tycker PK- eliten att alla som kommer hit är helt hjälplösa och behöver hjälp med allt. Men folk som kommer hit är oftast rationella, och tar givetvis emot all hjälp som ges. Många har redan släkt och vänner i landet som berättar om överflödet som de kan få del av här, och vad man ska säga för att få asyl mm. Och det blir givetvis rationellt att samla hela släkten här. I de klansamhällen som många flyktingar kommer ifrån är staten lynnig och svag och korrupt, och klanernas egna lagar blir viktigare än statens lagar. Om klanen flyttar till Sverige, kan klanen nå stora fördelar genom att fortsätta att hålla ihop, och bara använda lagen när det är fördelaktigt för klanen, medan klanens egna lagar gäller i övriga fall. Rationellt och lönsamt för klanen, men dåligt för samhället i stort. Och får detta fortsätta blir Sverige åter ett U-land. Även Sverige har historiskt haft inslag av klansamhälle.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.