Petter Nilsson(SD)

Rösta!

Jag förstår att samtliga som följer bloggen inte är Sverigedemokrater.
Men jag vill ändå understryka vikten av att rösta. Oavsett parti.

Passa på att rösta om ni inte redan gjort det.

7 kommentarer

  1. Kenth

    Gjorde jag bort på Scancic syd redan då det blev möjligt.
    Röstade på SD då jag vill ha till förändring.
    Att rösta blankt eller på de små som bara blir 0,1% i novus ger
    inget mer än att visa för sig själv sitt missnöje med nuvarande
    styre.

  2. Håkan

    Alltså,bland många,många hemska förändringar av detta land dom sista tjugo åren.När började vi peppra bostäder med trettio skott med ett automatvapen??Vad jag kan förstå kom ingen människa till skada,men vad är det för land när man lägger iväg trettio skott mot en bostad?Valet,ja det blir som vanligt,oavsett om SD skulle få trettio procent,så kommer i alla fall Andersson att stå där med hjälp av C,MP,V och vad vet vi kanske Nyans,detta parti som har sin högsta önskan att föra landet tillbaks till medeltiden och Sharialagen.S tar nog inget för att ta in dom i värmen,bara dom får behålla makten,den betyder allt för arroganta S statsråd.Jag kan inte se hur SD kan stå och höra hur M,L och KD hela tiden säger att SD kan vi inte ha göra med.Be dom dra åt helvete.Sen väntar jag på att Socialdemokrater och Centerpartiet börjar skriva sin vitbok,ända från trettiotalet och ända fram till sjuttiotalet.

  3. Håkan

    Är just på ett äldreboende och besöker nära anhörig.En Afgan berättade just att hen haft semester i två månader…gissa vars?

  4. brorson

    När Annie Lööf kallar SD-medlemmar, som själva inte haft ett nazistiskt förflutet, ”nyss-nazister”, borde hon kalla sitt eget parti ”hysch-hysch-nazlsterna”. Detta apropå debatten om Centerpartiets rasbiologiska och nazistiska förflutna i anslutning till ett tidigare inlägg på denna blogg.

  5. Håkan

    Helt obegripligt,dom två partier som har största ansvaret för att landet håller på kapsejsa,S och MP ökar procentuellt:Det kan inte finnas någon annan förklaring än att nu håller massinvandringen på att slå igenom även på hur många röstberättigade från söder om Medelhavet som finns här.Och mer kommer,S håller på att skapa makt för all framtid. för sig själva.

    • brorson

      S regerade som ensamt parti, utan MP-ministrar, under nio månader före valet, så det var väntat att S skulle öka. Förvånande att de inte ökade mer. men det kan ju bero på att MP förstörde valrörelsen för S genom att pocka på ministerposter. C bidrog också till att förstöra valrörelsen för S genom sina oupphörliga utspel om att sitta i regeringen, oavsett om Magda eller Ulf skulle bli statsminister. Och bidrog väl därigenom också till att förstöra sänka valresultatet för M. Glöm inte at C låg bakom de värsta fadäserna, som alliansens gjorde.

      V tappade väljare till MP, genom att vänstersympatisörer taktikröstade på MP för att rädda kvar partiet i riksdagen. Det är möjligt att även en del S- och C-sympatisörer gjorde samma sak. Genom detta taktikröstande hos vissa V-sympatisörer är vänstern svagare än någonsin i svensk politik. C och MP står för den mest extrema högerpolitiken. Deras mål är ju -vad de än säger – att avskaffa all social välfärd och att pressa ner svenska arbetarlöner genom konkurrens av billig – och fackföreningsfientlig – utländsk arbetskraft. De vill sänka Sverige i ett kompakt mörker varje gång det blåser för lite eller för mycket.
      Vil
      De bruna partierna. Rött + grönt = brunt. C hysch- hysch-nazisterna, som inte vill tala om sitt eget förflutna..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.