En nation i förfall?

En nation i förfall. Kan det vara en realitet om det endast handlar om ett partis framgång? Det är inte helt sant men när omkring en femtedel av nationens väljare vill stödja och sympatisera ett parti så långt till höger, med en rutten människosyn och när tre andra etablerade partier som M, KD och L är inte bara en stor del av befolkningen nere i det etiska träsket utan även dessa tre partier som tagit SD i handen och lett dem in i politikens finrum. Hur var det, skulle vi inte vara kritiska varelser och se bakom fasaden för i så fall har SD bekänt färg för länge sedan. Förstod inte Kristersson ingenting i sin naivitet och makthunger, som även bröt löftet med Hédi Fried om att inte befatta sig med ett parti som SD.

”Enligt opinionsmätningar kan Sverigedemokraterna bli näst största parti. Men högerextremister får inte makt av sig själva. Det är fortfarande galenskap att borgerliga partier lierar sig med SD, skriver Malin Ullgren”, i DN.” Vissa dagar slår det en med full kraft: Moderaterna, Liberalerna och Kristdemokraterna har bildat en valallians med ett parti med rötter i vit makt-rörelsen, ett parti med nazistiska kopplingar. Med ett parti som driver trollfabriker som i sin tur hotar den svenska demokratin inifrån. Det är ju något oerhört? Ja, det är oerhört. Ändå händer det.” DN 2022-09-01.

Det var just detta jag påstod tidigare. Nämligen att M, KD och L närt en orm vid sin barm. Så katastrofalt naivt att bära fram ett parti som detta men nu kommer de och svenska folket att få betala priset. Den som förstår hur en Riksdagen fungerar inser att det kommer en svår parlamentarisk tid och en tid med beslut som de flesta inte trodde kunde tas i Sveriges riksdag.

Nu kommer alla SD sympatisörer fram men ingen av dem kommer över min tröskel.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.