MSD = (M+SD)

Detta är en historisk tillbakablick på de gångna åren, från det mörka oktober år 2027 där drastiska förändringar inträffat inom politiken som många inte trodde skulle kunna ske. Det blev mer än ett paradigmskifte sades det.

Nättidningen Nya rikets tider citerade inför riksdagsvalet 2026-01-01, ”Vi tycker så lika att vi likväl kan vara ett parti i stället för två” sade Krisse Pinocchio. Vidare sade Jammsy Jokersson ”Nu tar vi En Kamp med dem, vinner och gör valet till en helgseger”. På måndag är det vi som bestämmer över folket. På de två partiernas extrainsatta kongresser under våren 2026 beslöts enhälligt att gå samman till ett enda part. Endast omkring 0,02 procent av delegaterna i de två partierna var emot beslutet. Sedan tidigare hade båda partierna inför valet även förvissat sig om att få med sig de sista moraliska spillrorna som fanns kvar av det ursprungliga KD. Tillsammans kunde dessa politiska partier därför se en totalseger framför sig. Vid valet 2026 vann MSD tillsammans med KDH majoriteten i riksdagsvalet och bildade regering. KD bytte inför riksdagsvalet namn till KDH. L hade redan givit upp och svikit sina väljare genom att utrota liberalismens innersta kärna. Därför kunde de bli ett stödparti till MSD och KDH.

Under åren 2026–2027 genomförde MSD och KDH i huvudsak allt som tidigare SD och M genom åren hade önskat sig i stor likhet med vad som funnits i Ungern och Turkiet de senaste decennierna.

I valet 2022 hade M, KD och L har gått med på att utreda möjligheten att utvisa personer med bristande vandel som grund och i överenskommelsen med skrivningarna, ”i handling missakta befolkningen”, ”övriga anmärkningar i fråga om levnadssätt”, ”bristande regelefterlevnad” och ”i handling missakta befolkningen”. En utredning hade därför uppdragits att analysera förutsättningarna att återinföra möjligheten att utvisa utlänningar av bristande vandel. Vilket därför senare ledde till att tusentals och åter tusentals invandrare utvisats. Ett angiverisamhälle hade nu etablerats mede följden av godtyckliga bedömningar. Till detta kom att även SVT, SR och UR skulle utredas. Based on a True Story, Based on a True Story by Villy Hansen.

Själv hade jag hunnit fylla 77 år med god hälsa men jag vaknade inte varje morgon särskilt glad.

4 kommentarer

    • Villy Hansen (inläggsförfattare)

      Ibland är goda historier faktiskt baserade på verkliga händelser. ”Based on a True Story”.

    • Villy Hansen (inläggsförfattare)

      Jag tror att oppositionen vilka de än må vara inte ”mår dåligt” utan kommer att göra skäl för namnet opposition. Oppositionen brukar alltid arbeta hårt för sin sak precis om det nuvarande högerblocket gjorde inför valet. Underhållningsvärdet kommer sannolikgt att vara högt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.