Att släcka ner Facebook

Det moderna sättet att kast ut Tv:n på är förmodligen att släcka ner Facebook. Vad skulle det betyd om jag ”släckte ner” mitt Facebook, Instagram och Twitter? Jag har funderat på detta tidigare och släkt ner en gång men återkommer efter några månader. Förmodligen borde jag då ringa, skriva mejl eller i alla fall Sms:a till dem jag vill ha kontakt med som till exempel att gratulera på födelsedag. Om jag inte skulle finna anledning att mejla, ringa eller Sms:a kanske jag inte heller borde ha dem på några av dessa sociala plattformar.

Jag var en av de första pionjärerna när Facebook, Twitter och Instagram lanserades. Dessutom började jag med internet på Netscapetiden. Netscape Navigator, den mest kända produkt som Netscape släppte, lanserades i december 1994 som version 1.0. Jag började strax därefter.

Detta måste jag tänka på några dagar. Men å andra sidan har jag genom Facebook fått kontakt med flera från förr i tiden som jag sannolikt inte skulle ha hittat. Frågetecken?

Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.