Något katten släpat in

Jag inleder med att citera en kommentar till detta inlägg Så går det när man argumenterar mot ”SD och resten av högern”. Hat är det i alla fall inte när jag argumenterar emot som de påstår. Språket i kommentaren liknar Björn Söders sätt att uttrycka sig.

”Ja du framhäver dej själv som högutbildad, det kan man inte tro när man ser vilket språk du använder när du försöker sprida din dynga och hat mot Sd och resten av högern. Du är ett levande bevis på att man behöver inte vara riktigt klok bara för att man själv anser sig vara ”högutbildad”!

Dessutom kallar en kommentator er läsare för ”det sovande folket”. Börjar ni förstå vilken människosyn som finns etablerad bland dem?

”Någon behöver göra det för att upplysa det sovande folket.”

Ännu flera exempel på bloggkommentarer i samma anda.

”Gå och lägg dig igen din osedvanligt korkade nolla, ta med dig Hansen ni verkar platsa i samma sandlåda.”

Dagens skörd i kommentarer från höger.

””Oj va du tar i, tänk på att du är gammal och sjuk!”

 

Något katten släpat in eller rättare sagt något Moderaterna, Kristdemokraterna och även Liberalerna har släpat in i politikens finare rum.  Sådant hjälper inte riktigt att lösa de stora samhällsproblemen som nu råder. Man skall ha klart för sig att dessa tre partiers företrädare är skyldiga till att Sverigedemokraterna styr den svenska regeringen på ett sätt som Ulf Kristersson bedyrade inte skulle ske.

Sverigedemokraterna borde kanske byta namn till något i stil med Invandrarfientlighetspartiet (IF) eller Kulturrasisterna (KR). Snart kan historien skrivas; ”De sålde sina själar för ministerposter för att de tyckte så vansinnigt illa om Socialdemokrater”.

Politiken är primitiv i dag. De regerande vilka de nu är har delvis lyckats med vad fascister alltid strävar efter nämligen att peka ut vilka som är skyldiga till mycket ont i samhället och därmed ställa grupper mot varandra. I detta fall har de lyckats peka ut invandrare som skyldiga utan någon nyansering.

Betänkt vad för positivt invandringen i stort har bidragit till i den svenska samhället. Hur många invandrare är det inte som arbetar inom industrien typ Volvo med flera? Sannolikt är tjugo procent av arbetsstyrkan invandrare inom Volvoföretagen. Skulle svenskar driva alla våra pizzerior och servicebutiker och liknande? Inom vården i hemtjänsten arbetar riktigt många invandrare. I underhållningsbranschen finns en betydande del invandrare. Listan kan göras mycket lång vad gäller det positiva med invandring. Högernationalisterna SD och nu både M och KD undviker att vara nyanserade i invandringsfrågan och vill undvika det positiva.

Visst gick integrationen snett och det blev för många på en gång som inte kommit in i det svenska samhället. Men det handlar för SD och regeringen inte längre om integrering utan om assimilering. Helt obemärkt bytte några politikers strategi och målsättningen om integration konverterades till assimilations. Det räcker med andra ord inte längre för SD-regeringen att invandrare integreras i samhället utan nu skall de assimileras.

Det måste kännas hemskt för invandrare som är duktiga och arbetar väl när de skuldbeläggs av de styrande politikerna. Det är inte endast invandrare som jagas och skall ut och tillbaka utan även jakten på HBTQ. Björn Söder med ett sämre tonårsspråk och sin som det verkar ”bögskräck” är ingen värdig representant för Sverige att vara stolt över. Eftersom vissa eller allt för många journalisters är något fega kommer kritiken mot Björn Söder alldeles strax att vara bortblåst och glömd. Undrar om Björn Söder och Richard Jomshof hellre som Busch säger ”i själ och hjärta” skulle vilja leva i Ungern eller vill de fixa till ett Ungern i sverige?

 

 

Etiketter: , ,

31 kommentarer

 1. Anders

  Bra där av Sd och BS och RJ, hoppas dom fortsätter att göra ett bra jobb trots alla påhopp av vänster slöddret. Tänk att det inte finns några bland vänster slöddret som kritiserar sig själva nu när vi ser vad deras bidragande importer håller på med, snacka om självinsikt.

  • Villy Hansen (inläggsförfattare)

   Aha du använder någon form av begränsat tonårsspråk när du skriver ”vänsterslödder”. Det är du naturligtvis inte ensam om. Som du sannolikt vet avslöjar språket mycket om den bildning som skribenten och talaren Har. Jag förstår att du likt Björn Söder helt bortser från trovärdigheten när ni skriver. ”import” troligtvis menar du invandring och då antar jag att du aldrig reser utomlands för rädslan att påverkas av någon annan kultur eller andra värderingar än de gammalsvenska som SD står för. Lycka till att bli trovärdig.

 2. Anders

  Ja du framhäver dej själv som högutbildad, det kan man inte tro när man ser vilket språk du använder när du försöker sprida din dynga och hat mot Sd och resten av högern. Du är ett levande bevis på att man behöver inte vara riktigt klok bara för att man själv anser sig vara ”högutbildad”!

 3. GF.

  Organiserad grooming är vad det sysslas på Pride, se länk.
  Föräldrarna till barnen som skickas dit borde anmälas.
  Dessa bögar o flator kunde väl ändå lämna barnen utanför, det handlar om barn för helvete, det är så jävla sjukt att klockorna stannar.
  Dekadensen i väst blir bara värre o värre, fy fan för såna som försvarar eller blundar för detta.
  Söder är rätt ute, han borde få en eloge som uppmärksammar vad som försiggår vid pride.
  Varför i helvete skall barn sexualiseras.
  Dra åt helvete ni som försvarar denna sjuka kultur!

  https://program.stockholmpride.org/sv/search/59/regnbagsdisco-for-transbarn?q=barn

  • Villy Hansen (inläggsförfattare)

   Jag försvara inte någon ”sjuk kultur”. Däremot förnekar sig inte du och dina gelikar i attityder och språk med ”Dra åt helvete ni…”. ”Dekadensen i väst blir bara värre o värre, fy fan för såna som försvarar eller blundar för detta.” lät som något som kommer från Afganistan idag.

  • Mique

   Hej ”GF.” Du tycks vara osedvanligt osäker i din mansroll. Inbjudan till diskoteket du länkar till, tycks få vindarna i din filterbubbla att blåsa med full storm. Ditt språkbruk pekar starkt på att; ”Du är allvarligt sjuk. På riktigt! Sök hjälp!

 4. GF.

  Här får du lite till du kan fundera över, du som verkar ta Pride i försvar samt döma Björn Söder rakt av.
  Fakta: HBTQ-rörelsens kopplingar till pedofili

  • I november 2020 avslöjade Stoppa Pressarna att den högprofilerade gayaktivisten och EU-parlamentarikern Fredrik Federley (C) hade skaffat en pojkvän som dömts för 22 grova barnvåldtäkter. Det kom efteråt fram att Federley även hade andra dömda pedofiler i sin närmsta bekantskapskrets. Den 11 december meddelade Federley att han helt lämnade alla sina politiska uppdrag.

  • Sommaren 2019 avslöjade Världen Idag att flera personer med kopplingar till Pride och närstående organisationer nyligen hade dömts för sexbrott mot barn. Bland de dömda pedofilerna fanns en hög chef för Pride.

  • 2019 uppmärksammades att en ”nyckelperson inom Pride” sökte sexkontakter med minderåriga på HBTQ-forumet Qruiser.

  • I februari 2015 avslöjade Fria Tider att RFSL:s ordförande i Sydsverige åkt fast för våldtäkt och sexuella övergrepp mot flera pojkar. Mannen dömdes till 5,5 års fängelse.

  • 2013 framkom det att Stockholm Pride rekryterat en person till en chefsposition, trots att det var känt att han dömts för våldtäkt på en 13-årig pojke.

  • Sommaren 2012 skötte pedofili-aktivisten Kjell Rindar invigningen av Stockholm Pride.

  • 2006 avslöjade Stockholms Fria Tidning att HBTQ-forumet Qruiser användes för att sprida barnpornografi.

  • Hösten 2003 dömdes RFSL Ungdoms ordförande till villkorlig dom för sexuella övergrepp mot en 13-årig pojke som var medlem i organisationen. Idag hade samma brott förmodligen bedömts som våldtäkt mot barn och resulterat i flera års fängelse.

  • Sommaren 2002 avslöjade tidningen Världen idag en omfattande kommersiell sexhandel med barn på RFSL:s hemsida. Artiklarna vann Guldspaden och nominerades till Stora journalistpriset.

  • Våren 1999 berättade Pål Hollender i Göteborgs-Posten att höga RFSL-företrädare förespråkar pedofili, men att de ligger lågt eftersom ”opinionen inte klarar det än”.

  • 1993 visade en FN-rapport att RFSL:s reseguide Spartacus användes flitigt av pedofiler när de gjorde sina sexresor till Thailand. Guiden var, enligt FN, en vägledning för pedofiler som var på jakt efter barn utomlands.

  • 1991 diskuterade RFSL:s förbundskongress en underavdelning för pedofiler. Motionen avslogs, men samma år avslöjades att Pedofila Arbetsgruppen hade en postbox som gick till RFSL:s adress.

  • 1983 skickade RFSL ett sexualpolitiskt uttalande till justitiedepartementet där organisationen försvarade en positiv inställning till pedofili. ”Vem är förbrytaren? Pedofilen som skänker ömhet och kärlek och främjar en naturlig sexual- och personlighetsutveckling eller s.k. normala människor som orsakar förvirring och med tabuterror hindrar den naturliga köns- och personlighetsutvecklingen?” stod det bland annat i materialet.

  • Villy Hansen (inläggsförfattare)

   Din kommentar visar något helt annat nämligen att du har lagt ner oerhört mycket tid på att söka komma underfund med Priderörelsens egenskaper. Och dessutom att det lär finnas ett omfattande bakgrundarbete med att ge sig på Priderörelsen. Jag är inte förvånad. Det mest avförande frågeställningen jag framställer är; hur kan det komma sig att du i detta fall har är så ”initierad” i Priderörelsens särskilda förutsättningar och låtanden och göranden? Och till sist; på vilket sätt är det så att pridrörelsens sympatisörer alla kan dras över en kam? Jag är inte en särskild anhängare av priderörelsen. Björn Söder lär inte heller på något sätt få större sympati eller flera anhängare än han möjligen har.

   • Villy Hansen (inläggsförfattare)

    ”massa ”fakta” utan referenser. Så fungerar det inom bänghögren”. Ännu en kommentar med synpunkter på min person (”bänghögren”).

 5. erot

  Att tjugo % av arbetarna på Volvo är invandrade väl rätt naturligt,eftersom invandrarna utgör tjugo % av sveriges befolkning,minst, etniska svenskar skulle driva pizzerior,restauranger,hemtjänst,servicebutiker,underhållningsbranchen,chaufförer etc, alldeles utmärkt själva,även om invandringen skulle vara 0 (noll) eftersom färre människor då varit här, vill du hävda att dessa brancher inte ens skulle funnits då? , konstigt att det är personalbrist inom många brancher trots invandringen,vill/behöver dom inte jobba? eller är det etniska svenskar som inte vill/behöver jobba? Personalbristen inom vården är enorm,eftersom även invandrare blir sjuka,liksom svenskar, som vårdas av både invandrare och svenskar

 6. Anders

  Man kan ju undra vad du vill få ut av att lägga ut min mail adress på bloggen? Men det bevisar än en gång på vilken typ av människa du är.

  • Villy Hansen (inläggsförfattare)

   Det var ett misstag att lägga ut din adress. Jag har naturligtvis tagit bort adressen. Kanske du ändå drog en något förhastad slutsats av mig?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.