En sorglig kommentar

Detta är en av de sorgligaste kommentarerna till mig som jag någonsin har läst.

”rasism mot samer? det måste vara en saga, samer är inte ”utsatta” heller, de har pengar som gräs och egna helikoptrar tex, jag är född i mitten av 50-talet, i norra Sverige, och borde under den långa tiden ha hört någon som snackat skit om och missaktat samerna, men icke det, det är nog media som hittat på det och letar rasister och rasism överallt liksom de som står längre ut mot vänster”

Etiketter: ,

2 kommentarer

 1. Anders

  Var det inte under Sossarna ledning som rasbiologiska forskningen mot samer och andra började? Samma dynga till parti som på senare år har kallat alla dom som så det komma för rasister eller nazister. Sista idioten till sosse är nog tyvärr inte född än.

  • Villy Hansen (inläggsförfattare)

   Har du verkligen själv formulerat denna kommentar? Skriv så här i stället så blir du inte mottagen av respektlöshet utan bara av avsky.
   Skriv inte ”dynga till parti” utan skriv gärna ”ett parti vilket jag inte sympatiserar med och som jag tycker riktigt illa om”. Skriv inte ”sista idioten till sosse är inte född ännu utan skriv ”den sista av de här miserabla sossarna är ännu inte född”.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.