Högre traditioner något från höger

Icke godkänt julbord enligt traditionspolisen

Kommer svenska folket att få instruktioner från religionsjägarna och kultar-rasisterna om hur julen skall firas i år? De dök ju upp i samband med luciafirandet här senast. Vad händer om någon äter latkes eller sufganiyot på julafton?

När nu folkbokföringsspanarna från Skatteverket går runt i Djursholm och Danderyd ser de möjligen en och annan städare som liknar de allra första svenskarna. I samband med dessa besök kan det lämpligtvis lämnas över en liten informationsfolder.

Man kanske kan få hints på numera fulsidan X och likt Flashback. Där man på samma gång kan få lära sig hur man uttrycker sig, nedlåtande, aggressivt, rasistiskt, inhumant och hur sak och person oftast blandas samman. X sanningsplatsen?

Etiketter:

3 kommentarer

 1. Torbjörn Jonasson

  Åh, det är nog bara att gå in på MP:s sida, så får vi reda på hur julen ska firas. Salladsblad, men ingen skinka. Grönkål (gärna det), men inga korvar.
  Dessa miljömuppar har en enorm förmåga att tala om för andra vad man ska göra och inte göra. All individualism ska förgöras, allt ska gå i miljömaffians fotspår.

  • Mique

   Om du går in på sverigedemokraternas hemsida, så är inga mannliga lucior eller transpersoner som läser sagor välkomna i svensk kultur, snacka om individualism. Brunskjortorna står för partistyrd kultur och längtar tillbaka till nittonhundratrettio-och fyrtiotalet! Miljöpartiet rekommenderar människor till miljösmart firande av julen, medans Sverigedemokraterna vill bestämma genom politiska beslut vilka värderingar, åsikter och identitet en person skall ha för att få stanna i Sverige.

   • Christer

    Mique.
    Du brukar ju skämma ut dig rätt rejält med provocerande och felaktiga åsikter, det är inga nyheter. Men det här inlägget slår nog de flesta av rekord.
    Du skriver att: ”inga mannliga lucior eller transpersoner som läser sagor välkomna i svensk kultur”, som att det vore något märkligt? Det är ju fullständigt självklart att sådant inte ska förekomma och bekostas av oss skattebetalare? Vad sen dessa människor, eller du eller jag för den delen, gör på vår fritid, är ju självklart upp till var och en.
    När det gäller de olika partiernas politik att i akt och mening styra olika individers rätt att ta ansvar för och leva sina egna liv efter egen vilja kan vi bara konstatera att du har fel. Socialismen/kommunismen (inklusive avarten MP) har alltid levt på att just döda individualismen. Det är en av grundbultarna i deras filosofi. Så är det och därmed punkt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.