Önskar om 2024

En önskan om ett Gott Nytt År

Det är mycket man kan önska av 2024 mot bakgrunden av de krig som råder i länder runt omkring oss, om höga kostnader för hushållens utgifter, det polariserade hatliknande utspelen mellan höger och vänster politiska sida.

Dessutom ansluter jag mig till Aftonbladets politiska redaktör Anders Lindberg om att ”Eller så kan vi förse X med alkolås. Det vore sannolikt ingen dålig början.” Men för sådant utspel från mig brukar jag bli kallad vänster-någonting. Dock vill jag poängtera att man loggar in på X på eget ansvar för där är huserar bland annat dem på den lägsta moraliska nivån när det gäller uttryckssätt.

Det är inte endast på X dessa moraliskt bedrövliga utspel görs utan faktisk även regionalt och lokalt i en blogg i tidningen där ”Skamlösa Magdalena…” tillägnas ett mycket långt blogginlägg som inte höjer det politiska anseendet en millimeter hos författaren. Så skall man naturligtvis rätteligen få yttra sig men inte om man vill ha sitt personliga anseende i behåll. Vad hade Magdalena gjort denna bloggare för ont frågade sig en kommentator?

Om 2024 hoppas jag helt enkelt på det bättre även om prognosen inom många områden ser mörk ut.

Etiketter:

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.