Bäste invandrare!

Bäste invandrare!

Jag beklagar att kunna skriva detta inlägg men det är en sanning tolkad av mig och många andra. Naturligtvis kommer jag av detta att få ohyggligt med smutsig kritik från olika håll där min person kommer att diskvalificeras.

Först vill jag konstatera att tidigare invandring inte har skötts väl av Sverige vad gäller bland annat integration, hantering från den eller de myndigheter som haft ansvar för invandringen. Det har varit till förfång för i synnerhet er invandrare och andra.

En något panikslagen regering styrd av ett högernationalistiskt parti har under övervägande inflytande skapat en överenskommelse kallad Tidöavtalet och gjort invandrare över lag till syndabockar för problem i samhället. I enlighet med detta Tidöavtal har flera utredningar startats som i vissa stycken både kan göra invandrare rättslösa och orättvist behandlade i förhållande till övriga svenskar. För detta finns anledning att skämmas. Det är inte genuint svenskt att behandla människor på detta sätt.

Jag beklagar att du som exempelvis har permanent uppehållstillstånd verkar kunna bli av med det om du skulle säga något som uppfattas som olämpligt av myndigheterna där andra svenskar kan tala fritt. Vi är många som beklagar att försök med angiverisystem där bland andra vårdpersonal, lärare och andra myndighetspersoner kan innabära uppgiften att anmäla er. Många har dock friskt nog väckt opinion och protesterat mott detta.

Vi har religionsfrihet i Sverige vilket betyder att dem som är muslimer skall kunna leva här. Det är beklagligt att en tongivande politiker som även är ordförande i justitieutskottet anmodar att bränna inte bare en utan många koraner. På djupet var just detta inte syftet med yttrandefriheten. Den så kallade islamismen är naturligtvis av ondo och samhället måste skyddas från dessa onda ting. Det finns många i landet som inser att det finns goda muslimer.

Tyvärr på grund av att några riksdagspartier så gärna ville ha regeringsmakt tillät de att samverka och bli beroende av ett parti som historiskt har sitt ursprung i bland annat i nazistiska ideologier. Detta parti SD påstår att de har rensat ut de rasistiska tankarna och de människor som har denna syn. Trots detta samlas det mycket tragiska människor inom detta parti SD vilka huvuddelen av landets folk inte delar åsikterna med.

Folk från denna högra sida påstår att gängkriminaliteten helt beror på er invandrare men vi andra vet att de allra flesta invandrare inte alls är kriminella.

Vi är många som behöver er inom vård, service och många andra yrken och uppgifter. Tack för det.

 

Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.