Alla medel används

Oj så förvånad jag blev

Varje politiskt parti utan undantag gör vad de kan för att argumentera för sitt och argumentera emot de andra. Den så kallade polariseringen är ett gångbart verktyg utan undantag för något parti. Förslag till populistiska lösningar används relativt flitigt i all politisk debatt. Populism är en taktik för att nå fram med budskap som kan vara komplicerade att redogöra för. Hos några partier är även lögnen och överdriften vanligt förekommande. Dem som överhuvudtaget följer det politiska spelet behöver inte spela förvånade eller på något sätt upprörda över sådana tilltag.

Etiketter:

En kommentar

  1. Christer

    Kan bara hålla med om dessa påståenden. Citatet ” Hos några partier är även lögnen och överdriften vanligt förekommande” är både talande och sant för några tidigare regeringspartier. Lägger vi till ”Fantasifyllda” samt ”Svekfulla” har vi nog täckt sen stor del av partiernas spektrum, från vänster till höger.
    Javisst ja, vi ska inte glömma Anderssonskans ”gråtfärdig”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.