Vilhelmina ett sjunkande skepp?

Ja ska man tro alla anonyma pessimister och ”fd. sossar” och gud vet allt som den/de kallar sig på Vks tyck till så går detta käpprätt åt….

Jag tror inte att detta fenomen gäller gemene man, utan hör till några få som har sin egna lilla agenda.

Att sedan dessa personer verkar / vill ge intryck att de har insyn i bl.a socialdemokraternas arbete gör det hela än värre. Fria spekulationer och skvaller verkar man hänge sig åt.

Vad som är tråkigt är att de som är ”seriösa” och verkligen vill ha något sagt klumpas ihop med gnällspikarna.

Som vanligt är det så att det funkar med anonymitet, men i det här läget så anser jag att det blir lite löjligt med alla dessa anonyma insändare med fantasifulla namn och då har anonymitetsfunktionen fallerat. Några få förstör för den stora massan.

Det är tråkigt, men så ser jag på det hela.

Men som tur är så tror jag på förnuftet och att Vilhelminabon ser igenom detta skvaller/dravel och jag tror att det inte bara motverkar sina syften att ”informera läsarna om hur hemskt det varit under dessa 4 år och hur hemskt det kommer att bli om sossarna blir kvar 4 år till. Det spär även på bilden av Vilhelminas kommunmedborgare som gnällspikar som aldrig är nöjda med någonting. Och det är ingen rättvis bild anser jag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>