Marja

Den långa resan.

Lite papperssnack.

Mina kontaktproblem redde ut sig i går kväll, tack vare Facebook. En god vän gick in och gjorde en efterlysning och det visade sig att personen i fråga hade tappat sin mobil. Nu överväger jag återigen att ge efter för principen att inte ha ett Facebook konto. För ett år sedan var jag mycket nära att skaffa ett konto bara för att kunna ha kontakt med en vän… men hann inte göra det innan änglarna tog honom. Nu är det alltså aktuellt igen.

I dag for jag till Konstnärsshoppen. När jag behöver muntra upp mig eller belöna mig far jag till Konstnärsshoppen och köper scrapbookingpapper och lite bling-bling. Andra dricker vin eller äter choklad… jag blir lycklig av pysselpapper. I dag unnade jag mig dessutom en riktig decoupagepensel med bred och kort borst.
Det var rea med 50% rabatt på en hel del saker, bl.a. fina papper. Jag matchade ihop en del papper jag ska vika lådor av och sedan hittade jag vackra klippark för kortmotiv. Är de inte fina?

fintpapper2

fintpapper

 

Ett helt papper med vimplar hittade jag också. Det var inte på rea, men värt varje centimeter. Jag har redan klippt ut alla vimplarna.

fintpapper3

 

På tal om hur slumpen styr och ställer ibland, så hände en kul grej.
Jag gick runt och tittade och blev så himla sugen att köpa en låda som är som en bok och som man kan dekorera. Jag gjorde ju en sådan till Ronja förra julen. Jag har bilder till ännu ett album med blommor m.m. från trädgården i norr och fick en idé att jag skulle kunna pimpa lådan och sedan lägga små ark med en bild och text på i lådan. Jag skulle kanske till och med göra ett litet album och lägga i lådan.
Sen gick jag till Press Stop i MVG-gallerian och såg att ett nytt nummer av Inzpira hade kommit ut. Jag bläddrade som hastigast i tidningen och vad såg jag då? Jo, en beskrivning på en Albumask. Men HALLÅ, det var ju min idé.

albumask

 

Ha en fin torsdagskväll <3

 

4 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Du kommer säkert att göra nåt jättefint med dom sakerna, det är jag helt övertygad om. Jag läste ditt förra blogginlägg och jag ska villigt erkänna, jag har kvar pappas mobilnummer…. jag kan som inte radera det, knepigt. //Kram

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Jag har full förståelse för att du inte kan radera numret. Det blir ju så definitivt då. Jag fick lite dåligt samvete… som om jag inte visade respekt. Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.