Marja

Den långa resan.

Ångestdag.

I dag har jag haft en riktig ångestdag. Jag är sjuk och längtar hem till Umeå. Samtidigt känner jag separationsångest för jag kommer att sakna mina älskade flickor, eftersom vi har varit tillsammans så mycket. På fredag åker jag hem i alla fall.

Johanna och Ronja sov hos mig i natt, eftersom det är kortare väg härifrån till Ronjas skola. Jag är dunderförkyld och det är länge sedan jag varit så tät i bihålorna och huvudet. Jag har legat inne hela dagen, försökt sova och bara ta det lugnt. Ett tag längtade jag ut, men kände att jag inte orkade. Då ringde jag min kompis och pratade bort en stund. Vi planerar ett spännande projekt. Och så bestämde vi att vi skulle äta surströmming när jag kommer hem.

Tidigt i morse när Ronja sprang iväg till tunnelbanan var det bara 7 plusgrader. Brrr… Sen blev det mycket varmare frampå dagen, men det är definitivt höst nu. Jag älskar de friska höstdagarna med hög luft och sol. I morgon måste jag orka gå ut.

Någon hade roat sig med att arrangera en installation på elskåpet utanför vårt hus. Ganska kul, eller hur?

installation2

Ha en skön måndagskväll <3

4 kommentarer

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Av någon anledning kändes det lite läbbigt att kolla hur fickan satt fast, men ska nog göra det i dag. Flaskan var borta i går kväll… någon ’samlare’ hade väl tagit den för att panta den.
      Kram

  1. Helena Nilsson Springare

    Åh, det där gillar jag med Dig Marja.. att ditt öga uppfattar de små detaljerna oavsett vad det kan vara 🙂

    Det där såg ut som en trevlig liten grej att hitta i vardagen haha… Ha en skön söndag. Och visst förstår jag varför du längtat hem till Ume 🙂 Kram

  2. Marja Granqvist (inläggsförfattare)

    Jag tycker om att fotografera udda saker, sånt som verkar fint eller knasigt, så jag inte glömmer att berätta om dem. 🙂 Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.