Marja

Den långa resan.

Mot Helsingfors!

I dag är det långfredag och som sig bör är det mulet och grått. I morse när jag var uppe en stund, regnade det. Jag vaknar vid fyratiden av att småfåglarna sitter och kvittrar alldeles utanför mitt fönster. Jag kan inte se dem, men antagligen sitter de i de höga träden i lekparken. Pigga och glada är de i alla fall och kvittrar intensivt i en timme, sen blir det alldeles tyst. På eftermiddagen och mot kvällen börjar de kvittra igen.

Om en timme blir jag upphämtad och så far vi då på kryssning till Helsingfors. Så himla roligt. Vi är tre vuxna och en ungdom som ska samsas i en stor familjehytt. Båten är knökfull, så jag kommer kanske att få det lite jobbigt med alla människor. Ronja vill dansa och vi tränade bugg i går. Tjohoo.

I morgon har vi ca 7 timmar effektiv tid i Helsingfors. Det är så länge sen jag har varit där, så jag kommer att njuta i fulla drag.

Vi hörs igen på söndag, för nu ska jag bara vara social i verkliga livet.

Ha en fortsatt trevlig påsk <3

 

 

6 kommentarer

 1. Ditte

  Glad Påsk! Och jag önskar er alla en härlig resa. Helsingfors är ju så vacker och med sju timmar i land hinner ni ju uppleva en hel del.
  Lycka till med dansen, klart att blir full fart.
  Kramar!

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Tack Ditte! Glad Påsk till dig med! Har precis kommit hem från kryssningen och skriver mer i kväll, men allt har varit så himla trevligt. :)

 2. Helena Nilsson Springare

  Både stockholm och Helsingfors.. ååh. lite avis blir jag på dig ;-)

  Jag hade planer på ett litet vårbesök i storstaden nästa helg, men det gick inte för min man jobbar och jag har ingen barnvakt då så jag får snällt stanna hemma :-D

  Men stan står kvar antar jag haha…

  Hoppas du haft en toppenpåsk!! Kram

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Ja, Helsingfors hade ju inte jag planerat in, men Johannas man ville åka på kryssning och vila upp sig, så vi hade lika väl kunnat hamna i Tallinn eller Riga. För min del blev Helsingfors så himla bra. Skriver mer om det senare.
   Stockholm står kvar… fast just nu är det så vackert när körsbärsträden och andra träd blommar. :) Kram.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>