Marja

Den långa resan.

TisdagsTema: Borta

borta

I dag var trädet borta! Varje tisdag har jag gått förbi det på väg till träningen. Jag blev så förvånad. Den som har kapat det har gjort ett fult arbete, titta bara på stubben. Och varför har man inte kapat den gamla grenstumpen på samma gång?

TisdagsTema

Ha en skön tisdagskväll <3

6 kommentarer

  1. paula i pörtet

    Det såg rätt slarvigt ut, var trädet gammalt? Ibland får någon för sig att ett träd bara står i vägen för något, en utsikt, en fotgängare, en bil, ja vad som helst…o då tar man bara bort det
    Kram

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Trädet var inte gammalt och det står ett likadant träd ganska nära. De står vid cykelbanan strax utanför ett hyreshus. Kanhända stod det här trädet för nära huset/ fönstret. Nej, jag skulle inte tycka det… Konstigt var det i alla fall.

  2. Violen på Brandholmen

    Det ser inte ut som att en yrkesman har fällt trädet men borta är det! Visst blir man förvånad när träd försvinner hux flux! När jag kom hem från Indien var massor av träd nerhuggna, både träd som skulle bort och sådana som skulle bevaras. Det såg så kalt och trist ut men det ska växa upp bostäder!

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Jag blev alldeles paff och stannade upp, klev över ett staket och gick närmare. Jag fick ju en bild till temat i alla fall och skulle kanske tagit fler bilder på omgivningen. Det får bli nästa tisdag när jag går där igen. 🙂

  3. Freja

    Håller med, de kunde gott putsat upp lite på och runt stubben när de ändå var där och jobbade. Men borta är trädet i alla fall!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.