Marja

Den långa resan.

Saknar app-tänket.

Ännu en mulen dag, men inte så kallt ute, så jag for på en cykeltur. Cyklade runt på Ålidhem i den delen där jag sällan är. Jag har inte ens besökt det ’nya’ biblioteket än, så det måste ske i sommar.

Det knoppar och grönskar så smått i buskar och träd. Den tidiga björksorten har slagit ut på sina håll, men björkallén på min gata är sen. Oxlarnas knoppar ser ut som runda små bär.

oxelknoppar

Popplarnas hängen är fullt utvecklade och bladknopparna börjar synas.

poppelhangen

Forsythian lyser gult på långt håll.

forsythia

På Lidl ligger det vacumpackade köttet inlåst under ett galler i kylboxen. Vill man köpa, måste man kontakta en personal. Hmm…

För övrigt har jag haft en lat dag. Jag har suttit med min surfplatta och funderar nu hur jag ska få in mina bilder från kamerans minneskort i den. Jag har en adapter som jag sätter in kortet i… so far so good… men sen har jag inte något program som kan öppna/visa bilderna. Jag har försökt klura ut och googla, men det går inte så bra. Jag har inte riktigt fått in app-tänket än. Är det någon som har ett tips?

Ha en skön söndagskväll <3

5 kommentarer

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Tack Anders! Jag har precis kommit på att jag får upp bilderna via Enhetshanteringen, men sen vet jag inte vart de tar vägen m.a.o. hur/var jag ska lagra dem.
      Jag ska kolla i manualen…

  1. Pingback: Saknar app-tänket. - Västerbottens-Ku...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.