Marja

Den långa resan.

Pridevecka i Stockholm

IMG_20160727_001611

Ha, haa. .. den ställde sig blick stilla, burrade upp sig och stod sedan som en staty och stirrade stint med sitt öga på mig när jag kom närmare. Scary!

I morse kände jag att jag måste rycka upp mig och tog fram dammsugaren. Sen hade jag bokat tvättstugan och så kom Ronja. Mitt hjärta. Det började regna och vi hängde i fönstret och kände hur skönt det var att andas den fräscha luften.

Sen skulle vi gå ut och äta. Vi hade inga planer, utan tänkte strosa omkring lite, men så började det regna igen och vi gick raka vägen till Vapiano i Skrapan. Italiensk mat är alltid ok… det blev pasta Carbonara för mig och pizza för Ronja. Sen köpte vi glass och körsbär och kom hit för att dricka kaffe.

Det är Pridevecka i Stockholm nu och Ronja vill gå och se på paraden på lördag. I fjol gjorde vi det tillsammans. Jag är lite tveksam. Dels tycker jag det är jobbigt i folkmassor, dels tänker jag på säkerheten efter allt som hänt ut i Europa. Men Ronja sa att vi får inte låta oss skrämmas och visst är det så. Jag får bita ihop och jag vet att jag kommer att tycka det är kul när jag väl kommit i väg.

Ha en lugn onsdagsnatt <3

 

2 kommentarer

 1. Ditte

  Vad mysigt att Ronja kom och så fint att ni nu får fina dagar tillsammans.
  Vapiano är ju alltid bra och det finns något för alla.
  Ja, Prideveckan är inledd och många roligheter händer. Vad gäller paraden på lördag så får vi inte låta oss skrämmas av allt ont som händer utan ha det bra och göra det vi vill. Det är en ny sträckning i år och de börjar vid Kungsholms torg, Slussen är ju inte som den varit….
  Önskar dig ne fin onsdag.
  Kram!

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Ronja är så himla rolig att vara med. Vi kollade in den nya sträckningen för paraden. Vi brukar stå nere vid NK, men nu får vi kanske hitta ett annat ställe.
   Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>