Marja

Den långa resan.

Busy doing nothing…

IMG_20160821_161321

Kommer ni ihåg det här trädet? Hälften rönn och hälften oxel. Oxlarna har inga bär i år, känns konstigt efter fjorårets dignande klasar, men jag har läst att oxlarna inte har bär varje år. Rönnen har inte heller lika mycket bär varje år… i fjol var ett rikt bärår för dem med, men i år är det sparsamt på vissa träd.

I dag har jag inte gjort ett skvatt, utom att jag cyklade till Lidl på Ålidhem. Jag åker dit när jag behöver pulverkaffe och toapapper, och så följer en massa annat också med hem.

Jag är lite låg. Hade tänkt ha några sköna sensommarveckor med utflykter runt sjön, men vädret har inte varit så uppmuntrande. Nu längtar jag bara efter att få fara till Finland om en och en halv vecka och när jag kommer tillbaka är det höst och de vanliga aktiviteterna tar vid. Vi skall ju ha träff med min studentklass och vi har ett jättefint program och trevlig samvaro inplanerat hela dagen. Det är bara 5 år sedan vi sågs senast, men det är hela 55 år sedan vi tog studenten. Jisses! Sen ska jag förstås träffa min yngre bror och så blir det kyrkogården och ytterligare en grav att besöka.

Ha en trevlig söndagskväll <3

2 kommentarer

  1. Ditte

    Ja, man kan absolut behöva vila sig i form också.
    Vissa dagar händer mycket och andra dagar mindre…
    Vädret ärj u viktigt om man har tänkt sig utflykter.
    Vi har varit en sväng över till Åland, kryssning på ett dygn och igår när vi åkte regnade det och det var tät dimma hela vägen och mistluren på fartyget gick varm. Dimma i morse också när vi lämnade Mariehamn men ju närmare vi kom in i Stockholms slärgård ju finar eväder och nu i kväll helt molnfritt.
    Sensommaren kan gärna stanna augusti månad ut.
    Kram och trevlig kväll.

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Trevligt med en tripp till Åland! 🙂 Här regnar det i dag, men det är ganska varmt och varmare ska det bli.
      Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.