Marja

Den långa resan.

En söndag i slow motion

DSCN1462

Jag passar på att pyssla lite varje dag så länge jag har grejerna liggande framme. I går kväll pimpade jag en presentpåse. Den söta bilden har jag klippt ur en veckotidning och sedan limmat med decoupagelim på lite stadigare papper. Lite decoupagelack på och så blir den så där shabby chic skrynklig och stel. Det syns inte så bra på fotot.

I dag har jag varit på IKEA. Blev sugen på köttbullar. De har julbord nu också i restaurangen… minns inte vad det kostade, men det var väldigt billigt om man har Familykortet. Och barn upp till 13 år fick äta nästan gratis. Det var alldeles fullt i restaurangen, så jag satt med min bricka på fönsterbrädan och tittade ut över parkeringen.

Jag behövde en glasburk och sådana fanns det i många storlekar. Sen gick jag mest omkring, irrade runt som vanligt och fick fråga mig fram ett par gånger. Min stackars hjärna har inte tillstymmelse till GPS. Förutom glasburken blev det tre små tygnejlikor. Sen köpte jag grov senap, två sorters pepparkakor och en påse Twist i foajén. Sen hade jag tänk gå till Panduro, men mina fötter ville inte, så det blev raka vägen hem. En söndag i slow motion. Ganska skönt det med.

Ha en lugn måndagsnatt <3

4 kommentarer

  1. Ditte

    Trevligt med ett IKEA besök men jag förstår att det var många andra som också tyckte det så här i juletider. Trevligt med lite julmat också och du hittade det du skulle.
    Kan inte sluta beundra dig för allt fint som du får till och alla härliga idéer. Presentpåsen är jättefin.
    Förstår att dina fötter ville hem efter besöket på IKEA. Det hade mina också velat.
    Kram!

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Tack Ditte! Åker man till IKEA får man nog acceptera att man inte orkar mer än det. 🙂
      Kram!

  2. michael forsberg

    Hej.Önskar Dej en fröjdefull Jul med mycket värme och omtanke.God Jul och Gott Nytt År (så småningom)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.