Marja

Den långa resan.

Söndag = vilodag

IMG_20170115_231306

Vackert vinterväder i dag. Tre minusgrader och en härligt blå himmel. Det är bara snön som saknas. Jag har sett på bilder från Umeå på Instagram att vi har fått mycket snö där uppe, så nu börjar jag längta hem. På tisdag åker jag.

Det blev en lugn söndag i dag. Jag sov länge och gick så småningom ut på en promenad. Mitt knä krånglar lite…det är jobbigt att gå på hårda gator. Jag gick till Gudrun Sjöden på Götgatan och hittade en fin yllescarf på rean. Sen handlade jag lite mat och när jag kom hem pratade jag en timme med min kompis i Umeå. Så var dagen nästan slut.

I morgon ska jag träffa min barndomskompis och sen ska jag träffa upp med flickorna på stan.

Ha en lugn måndagsnatt <3

2 kommentarer

  1. Ditte

    Snön saknas , men för mig gör det inte så mycket. Det känns och märks nu att dagarna blir lite länger och det är skönt. Halt är det ju ute så man får verkligen gå försiktigt och då blir det jobbigt för kroppen. Låter som en behaglig vilodag och fint väder var det. Önskar dig en fin dag med din barndomskompis idag.
    Kram!

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Tack Ditte! Dagen har varit fin och nu är jag så trött. Ska plocka ihop mina saker inför morgondagens resa. Synd att vi inte kunde ses… men nästa gång måste vi få till det.
      Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.