Marja

Den långa resan.

Fifty Shades of Grey

IMG_20170202_154601

En väldigt grå dag i dag, men med sina ljuspunkter. Jag sover på soffan och i morse hörde jag hur exet sprang av och an och muttrade att han blir vansinning. Öppnade ena ögat och frågade vad problemet var. ’Jag kan inte hitta min ryggsäck. Jag blir vansinnig.’ Öppnade även det andra ögat och tyckte han såg ovanligt puckelryggig ut och frågade ’Hur många ryggsäckar ska du ha på ryggen?’ Det där har jag också gjort ett par gånger.

Jag skulle till tandläkaren för allra sista gången… trodde jag. Men så blev det inte, för kronorna på mina framtänder blev långtifrån bra. Jag vet inte hur teknikern hade tänkt, men varken tandläkaren eller jag godkände hans arbete, så nu får han göra nya kronor och jag får gå omkring med mina vita kanintänder ännu en vecka. Nåja, jag är glad att tandläkaren är noggrann och vill att jag ska se fin ut. Han slipade själv ner kronorna exakt som vi ville ha dem och skickade iväg som mall till teknikern.

Sen åkte jag hem för att äta och vila och så bar det av till vattengympan. Det var skönt som vanligt, men när vi skulle stretcha i slutet fick jag ett vansinnigt sendrag på framsidan av underbenet, så jag blev tvungen att skippa den sköna avslappningen och gå upp och ställa mig i en varm dusch.

På akvarellmålningen i går målade vi rosor med en viss ’flödande’ teknik. Det gick så där. Den här rosen är inte riktigt färdig… den behöver lite mer definition.

IMG_20170202_134228

Ha en lugn fredagsnatt <3

2 kommentarer

  1. Ditte

    Jag log när jag läste de första raderna om ryggsäcken.
    Skönt att den fanns där den bord finnas.
    Trist att tandteknikern inte gort ett bra jobb, men hoppas nu att dte blir bra. Och fint med en noggrann tandläkare.
    Jag blev förtjust i din ros som den är, men det ska bli roligt att se den när du tycker dne är klar.
    Kram!

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Tack Ditte! Ja, vi skrattade gott åt ryggsäcksletandet sen på kvällen.
      Jag är glad att min nya tandläkare är noggrann… hans föregångare hade nog bara limmat fast tänderna och tyckt att det var bra. Jag väntar gärna en vecka till för att det ska bli riktigt fint, så jag kan le och visa tänderna igen. 🙂
      Rosens blomblad behöver mörkare kanter… har min målarfröken bestämt. 🙂 Kanhända att jag målar en helt ny ros.
      Ha en skön helg! Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.